ACER B1-730HD 7.0", 16GB

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

Popis produktu

Android tablet ACER Vespa B1-730HD s dvojjadrovým procesorom Intel Atom Dual-Core s frekvenciou 1.6 GHz a 7" obrazovkou. Vnútornú pamäť má 16 GB, ktorá postačuje na všetky pre vás potrebné ukladanie obrázkov a videí a využívanie aplikácii. Rozlíšenie displeja je HD 1280 x 800 pixelov a má vstavané GPS.

Elegantný spoločník

ACER Iconia B1-730 HD je moderný tablet v čiernom prevedení, ktorý svojim výkonom uspokojí všetkých užívateľov. Predná strana tabletu je vybavená úžasným dotykovým 7“ IPS displejom s rozlíšením 1280 x 800 bodov. Ponúka ostré zobrazenie so širokými pozorovacími uhlami.Zadná strana je zabezpečená protišmykovou vrstvou a úpravou proti odtlačkom prstov.

Elegantný spoločník - ACER Iconia B1-730 HD

Operačný systém

Dvojjadrový procesor Intel Atom Z2560 s frekvenciou 1.6 GHz poteší svojim výkonom všetkých milovníkov počítačových hier. Grafická karta Intel HD v spolupráci s 1GB operačnou pamäťou si tablet hravo poradí s prehrávaním videí. Tablet ACER Iconia B1-730 HD je vybavený populárnym operačným systémom Android 4.2 Jelly Bean. Operačný systém Android 4.2 Jelly Bean vám ponúkne intuitívneme prostredie a množstvo praktických funkcií. Prostredníctvom operačného systému Android 4.2 Jelly Bean získate prístup k tisícom aplikácií a hier, ktoré si do vášho zariadenia môžete stiahnuť.

Operačný systém - ACER Iconia B1-730 HD

Fotoaparát

Pre zachytenie nečakaných, alebo dôležitých okamihov je tablet vybavený zadnou HD webkamerou 2 Mpix. Na ukladanie fotiek môžete použiť ponúkanú internú pamäť s veľkosťou 16GB. Pamäť tabletu môžete rozšíriť až na 32GB vďaka praktickej čítačke kariet microSD™. Pre videohovory vám poslúži predná VGA webkamera 0,3MPix.

 

Fotoaparát - ACER Iconia B1-730 HD

Konektivita

Pripojte si rôzne zariadenia pomocou portu micro USB s podporou OTG. Pomocou aplikácie GPS sa stáva tablet nástrojom pre presné určenie každého miesta, na ktoré sa vydáte. Jednoduché bezdrôtové pripojenie k internetu vám zabezpečí WiFi b/g/n, o bezdrôtové pripojenie prenosných zariadení sa postará Bluetooth 3.0.

Konektivita - ACER Iconia B1-730 HD

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií ACER B1-730HD 7.0", 16GB

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami