ACER Liquid Z5 Dual SIM, biely

Smartfón, 5", TFT displej, 0,5 GB RAM, Podpora pamäťových kariet: micro SD. Viac info

Popis produktu

ACER Liquid Z5 Dual SIM je telefón, ktorý umožňuje aktívne používanie dvoch SIM kariet. Funguje s predinštalovaným operačným systémom Android 4.2. Ide o príjemné prostredie ponúkajúce jednoduché ovládanie telefónu a prispôsobenie domovskej obrazovky. Z bezdrôtových technológií nechýba Bluetooth ani WiFi. 5 palcový dotykový displej ponúka rozlíšenie 480 x 854 pixelov ako aj akurátnu veľkosť pre pohodlné surfovanie internetom, sledovanie videí a prezeranie fotiek a iného obsahu. Kvalitný zvuk znejúci z predného reproduktora s podporou technológie DTS Studio Sound™ bude príjemným doplnkom sledovaného obsahu.

Dokonalá veľkosť

Smartfon ACER Liquid Z5 Dual SIM je ideálne rozmerovo prevedený telefón. Jeho 5 palcový displej zobrazuje prehrávaný obsah, ako videá a fotky, čisto a jasne. Ale celková veľkosť je stále vyhovujúca, telefón sa zmestí do ruky a pritom sa príjemne ovláda. Jeho hrúbka je totiž len 8,8mm.

Tlačidlo AcerRAPID™

Veľmi praktickým doplnkom mobilného telefónu ACER Liquid Z5 je tlačidlo AcerRAPID™, ktoré sa postará o rýchle reakcie telefónu. S jeho pomocou spustíte obľúbené aplikácie, ktoré máte umiestnené na domovskej obrazovke. Môžete takto tiež prijímať hovor alebo veľmi rýchlo zapnúť fotoaparát, a to aj v prípade zamknutého displeja. Proste už vám neunikne žiadny dôležitý moment len preto, že sa budete zdržovať zapínaním telefónu.

Dual SIM

Mobilný telefón ocenia všetci tí, ktorí využívajú dve SIM karty. Takže už nebude potrebné nosiť pri sebe dva telefóny. Stačí vložiť dve karty, napríklad pracovnú a súkromnú, do telefónu a prijímať hovory z obidvoch naraz. Môžete prijímať hovor na jednej SIM karte a druhý hovor na druhú kartu podržať bez toho, že by ste o niečo prišli.

Priamy zvuk

Pri používaní mobilu samozrejme potrebujete aj kvalitný zvukový výstup. Dizajnéri mysleli aj na tento dôležitý prvok, a preto je telefón vybavený predným reproduktorom, ktorý s podporou technológie DTS Sound™ pre smartfóny poskytne kvalitný zvuk a umožní počúvať obľúbenú hudbu. Ponúka aj vylepšenie vokálov a rozšírenie stereofónneho zvuku, takže s výsledkom budete spokojný.

Pripojenie

K internetu sa môžete pripojiť pomocou bezdrôtovej Wi-Fi technológii. Bluetooth využijete na bezdrôtové pripojenie k ďalším mobilným perifériám, ako sú napríklad slúchadlá alebo reproduktory. Nič vám nebude stáť v ceste k rýchlemu stiahnutiu hudby, filmov, pri prezeraní webu či zdieľaní fotiek a dokumentov.

 

Parametre produktu

Kľúčové parametre produktu

Uhlopriečka 5 "
Operačná pamäť RAM 0.5 GB

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií ACER Liquid Z5 Dual SIM, biely

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami