AEG F56602IM0P

Šírka: 59.6 cm, Maximálna hlučnosť: 46 dB, Počet súprav riadu: 13. Viac info

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

Popis produktu

Nerezová vstavaná umývačka riadu Aeg F56602IM0P s viditeľným ovládacím panelom energetickej triedy A++ obsahuje možnosť odloženia štartu o 1 až 24 hodín a špeciálnu možnosť pre kombinované tablety. Možnosť ExtraHygiene, ktorú táto umývačka obsahuje zničí až 99,99 % baktérií na riade. Má šesť programov – šetrný program na sklo 45°C, program na 70°C, 30 minútový program 60°C, AutoSense program 45°-70°, Eko program 50°C a program na opláchnutie riadu. Umývačka riadu Aeg F56602IM0P má indikátor na leštidlo a soľ. Obsahuje dva koše, do ktorých sa zmestí až 13 súprav servírovacieho riadu. Horný kôš má 2 sklopné držiaky, plastovú rukoväť, 2 sklopné drôtené úchyty na poháre, sklopné držiaky na poháre je nastaviteľný podľa druhu riadu v ňom. Tiež obsahuje 4 plastové poličky na šálky a kôš na príbory. Dolný kôš má 2 sklopné držiaky na taniere a plastovú rukoväť.

     Informačný list výrobku

 

Skvelý dizajn a prepracované funkcie

Ideálne vonkajšie rozmery tejto skvelej umývačky riadu Aeg F56602IM0P umožňujú jej perfektné vstavanie do takmer akejkoľvek kuchyne. 820/900x600x570 (výška x šírka x hĺbka), to sú čísla, vďaka ktorým ju budete môcť perfektne presne a rýchlo nainštalovať. Celkový vonkajší dizajn je veľmi elegantný a štýlový a perfektne sa hodí do modernej kuchyne, ale taktiež osvieži a rozžiari akúkoľvek inú. No určite jej kvality neoceníte len pri obyčajnom pozeraní sa na jej vonkajší dizajn. Aj jej vnútorné prevedenie, moderné a šikovné technológie či množstvo programov vás zaručene ohúria. Váš riad bude v perfektnom stave a vy získate voľný čas navyše, ktorý by ste inak strávili nepríjemným státím nad špinavými taniermi.

Skvelý dizajn a prepracované funkcie - F56602IM0P

Ultra hygienický výsledok

Nech je váš obed akýkoľvek bohatý, šťavnatý alebo sladký a ulepený, vstavaná umývačka riadu Aeg F56602IM0P to určite zvládne. Zachováva si svoje klasické vonkajšie rozmery no napriek tomu je jej kapacita až 13 jedálenských súprav. Pohodlne ich uskladníte do horného a dolného košíka, ktoré sa dajú ešte dodatočne prispôsobovať. Sklopením držiakov či úchytiek na poháre získate dostatok voľného priestoru na objemnejšie hrnce či panvice. Sklenené poháre zas budú pevne upevnené v drôtených úchytkách. Voda sa tak dostane perfektne do každého kúta či škáry a váš riad bude len tak žiariť perfektnou čistotou. Taktiež možnosť ExtraHygiene prispeje k zničeniu až 99,99% baktérií. Nehovoriac o zasušených zvyškoch, ktoré zmiznú zaručene úplne.

Inteligentný výber pre čo najideálnejší výsledok

Zabudovaný vysokovýkonný snímač hodnotí znečistenie vody no dokáže dokonca rozpoznávať aj množstvo vloženého riadu a úroveň jeho znečistenia. Vďaka tejto skvelej vlastnosti dokáže vstavaná umývačka Aeg F56602IM0P sama určiť množstvo spotrebovanej vody či energie a zároveň aj času potrebného na umytie. Dokáže tak znížiť spotrebu po každej stránke a dokonalá čistota tanierov, hrncov či panvíc bude 100%-ná. V prípade ale, že vám postačuje klasický program, na výber je 6 rôznych nastavení a 4 nastavenia teploty. K perfektnej čistote taktiež obrovskou mierou prispieva prídavný stropný ostrekovací systém a satelitné sprchovacie rameno s piatimi úrovňami ostrekovania dostane nečistotu aj z tých najkomplikovanejších kútov každého typu riadu. Taktiež vás umývačka sama upozorní na nedostatok leštidla či soli.

Parametre produktu

Kľúčové parametre produktu

Šírka 59.6 cm
Maximálna hlučnosť 46 dB
Počet súprav riadu 13

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií AEG F56602IM0P

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami