ASUS MeMO Pad ME176CX-1B046A, 7", 16GB, biely

  • Zľava 30 %

Verzia operač.sys.: Android 4.4, Typ procesora: Intel Atom, Poskytovaný OS: Android, Operačná pamäť RAM: 1 GB, Slot pre pamäťovú kartu: Áno, Kapacita: 16 GB, Rozlíšenie hl.fotoaparátu: 5 mpx. Viac info

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

Popis produktu

Tablet ASUS MeMO Pad ME176CX-1B046A je poháňaný vynikajúcim štvorjadrovým procesorom Intel® Atom™ Z3745 s frekvenciou 1,86 GHz. Tento špičkový procesor sa stará o nerušený chod tabletu a zabezpečuje dlhú výdrž jeho batérie. Tablet ASUS MeMO Pad ME176CX-1B046A má kvalitný displej s veľkosťou uhlopriečky 7 palcov s LED podsvietením, ktorý zabezpečuje zobrazovanie obsahu v ostrých farbách, vysokom kontraste a skvelom jase. Pomocou tabletu môžete vytvárať nádherné snímky, vďaka jeho 2 Mpx fotoaparátu a vďaka zaujímavým režimom ich originálne upravovať. Pri počúvaní hudby a sledovaní videí vás poteší vysoká kvalita zvuku.

Výkonný procesor

Tablet ASUS MeMO Pad ME176CX je poháňaný výkonným, štvorjadrovým procesorom Intel® Atom™ Z3745 Quad-Core s frekvenciou 1,86 GHz, ktorý zaručuje skvelý výkon a dlhú výdrž batérie. Procesor si vynikajúco poradí aj s niekoľkými spustenými aplikáciami naraz, a vďaka jeho dlhej výdrži batérii si môžete užívať nerušenú zábavu až po dobu 9 hodín. Bez problémov si môžete prezerať web, prehrávať videá alebo snímať zaujímavé fotografie. Možností je dosť – stačí si len vybrať.

Výkonný procesor - Tablet ASUS MeMO Pad ME176CX

Vysoko kvalitný zvuk

O dokonalý zvuk sa stará dvojica špičkových reproduktorov s technológiou ASUS SonicMaster, ktoré smerujú priamo k užívateľovi a zabezpečujú kvalitný zvuk pri prehrávaní videí alebo počúvaní hudby. Technológia aptX® rieši problémy s nekvalitným zvukom, prenášaným cez rozhranie Bluetooth a zaručuje vysokú kvalitu zvuku bez jej ovplyvňovania pri prenášaní. Pomocou technológie Miracast môžete streamovať multimediálny obsah z vášho tabletu ASUS MeMO Pad ME176CX do televízora alebo na externý monitor v rozlíšení 720p. Vaše videá a fotografie si potom môžete prezerať na väčšej obrazovke.

Vysoko kvalitný zvuk - Tablet ASUS MeMO Pad ME176CX

Dizajn v žltom prevedení

Tablet ASUS MeMO Pad ME176CX v sebe spája kombináciu vynikajúceho dizajnu a jednoduchého používania. Ponúka nádherný lesklý kryt v žltom povrchovom prevedení, ktoré vyzerá štýlovo a oslnivo. Bol navrhnutý tak, aby čo najlepšie padol do ruky a poskytol to najjednoduchšie ovládanie. Tablet je veľmi tenký (9,6 mm) a ľahký (295 g), čo uľahčuje jeho prenášanie. Je vybavený oleofóbnou vrstvou, ktorá odoláva mastným odtlačkom prstov a šmuhám.

Dizajn v žltom prevedení - Tablet ASUS MeMO Pad ME176CX

Skvelá obrazová kvalita

Špičkový HD displej tabletu ASUS MeMO Pad ME176CX poskytuje vynikajúcu obrazovú kvalitu s rozlíšením 1 280 x 800. Vďaka jeho skvelému displeju s veľkosťou uhlopriečky 7 palcov sa môžete tešiť z verného zobrazovania a žiarivých farieb. Technológia IPS zaručuje široké pozorovacie 170° uhly a presné podanie farieb z akéhokoľvek uhla. Technológia ASUS Splendid sa stará o vynikajúci kontrast, jas a ostrosť, vďaka čomu obraz vyzerá vynikajúco.

Skvelá obrazová kvalita - Tablet ASUS MeMO Pad ME176CX

Fotoaparát

S tabletom ASUS MeMO Pad ME176CX môžete jednoducho a kvalitne zachytávať všetky nezabudnuteľné okamihy vášho života. Jeho zadný fotoaparát s rozlíšením 5 Mpx vám zaistí snímanie ostrých fotiek a predná kamera s rozlíšením 2 Mpx sa postará o čisté videohovory. Režim Smart Remove odstraňuje zo snímok neželená pohybujúce sa objekty a vytvorí nádhernú snímku bez náhodných okoloidúcich.

Fotoaparát - Tablet ASUS MeMO Pad ME176CX

Parametre produktu

Kľúčové parametre produktu

Verzia operač.sys. Android 4.4
Typ procesora Intel Atom
Poskytovaný OS Android
Operačná pamäť RAM 1 GB
Slot pre pamäťovú kartu Áno
Kapacita 16 GB
Rozlíšenie hl.fotoaparátu 5 mpx

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií ASUS MeMO Pad ME176CX-1B046A, 7", 16GB, biely

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami