ASUS MeMO Pad ME70C-1B026A, 8GB, 7", biely

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

Popis produktu

Tablet ASUS MeMO Pad ME70C-1B026A vám umožňuje vytvárať vynikajúce zábery na svojom 2 Mpx zadnom fotoaparáte alebo počúvať vašu obľúbenú hudbu vo vysokej kvalite zvuku. Displej s veľkosťou uhlopriečky 7 palcov vám umožňuje prezerať si váš obsah v skvelej obrazovej kvalite. Tablet má tenké a ľahké prevedenie, vďaka čomu je jeho prenášanie veľmi jednoduché. O skvelý výkon tabletu ASUS MeMO Pad ME70C-1B026A sa stará jeho výkonný dvojjadrový procesor Intel® Atom™ Z2520 Dual-Core s frekvenciou 1.2 GHz a batéria má výdrž po dobu 8 hodín.

Vynikajúci výkon

Tablet ASUS MeMO Pad ME70C-1B026A je poháňaný výkonným dvojjadrovým procesorom Intel® Atom™ Z2520 Dual-Core s frekvenciou 1.2 GHz, ktorý zaručuje skvelý výkon a dlhú výdrž batérie. Procesor si vynikajúco poradí aj s niekoľkými spustenými aplikáciami naraz a vďaka jeho dlhej výdrži batérii si môžete užívať nerušenú zábavu až po dobu 8 hodín.

Vynikajúci výkon - ASUS MeMO Pad ME70C-1B026A

Skvelá obrazová kvalita

Špičkový HD displej tabletu ASUS MeMO Pad ME70C-1B026A poskytuje vynikajúcu obrazovú kvalitu s rozlíšením 1 024 x 600. Vďaka jeho skvelému displeju s veľkosťou uhlopriečky 7 palcov sa môžete tešiť z verného zobrazovania a žiarivých farieb. Technológia ASUS Splendid sa stará o vynikajúci kontrast, jas a ostrosť, vďaka čomu obraz vyzerá vynikajúco.

Skvelá obrazová kvalita - ASUS MeMO Pad ME70C-1B026A

Príjemný dizajn

Tablet ASUS MeMO Pad ME70C-1B026A v sebe spája kombináciu vynikajúceho dizajnu a jednoduchého používania. Ponúka nádherný lesklý kryt v bielom povrchovom prevedení. Je navrhnutý tak, aby čo najlepšie padol do ruky a poskytol to najjednoduchšie ovládanie. Tablet je veľmi tenký (12,5 mm) a ľahký (275 g), čo uľahčuje jeho prenášanie. Je vybavený oleofóbnou vrstvou, ktorá odoláva mastným odtlačkom prstov a šmuhám.

Príjemný dizajn - ASUS MeMO Pad ME70C-1B026A

Fotoaparát

S tabletom ASUS MeMO Pad ME70C-1B026A môžete jednoducho a kvalitne zachytávať všetky nezabudnuteľné okamihy vášho života. Jeho zadný fotoaparát s rozlíšením 2 Mpx vám zaistí snímanie ostrých fotiek a predná kamera s rozlíšením 0,3 Mpx sa postará o čisté videohovory. Režim Smart Remove odstraňuje zo snímok neželená pohybujúce sa objekty a vytvorí nádhernú snímku bez náhodných okoloidúcich.

Fotoaparát - ASUS MeMO Pad ME70C-1B026A

Vysoko kvalitný zvuk

O dokonalý zvuk sa stará špičkový predný reproduktor s technológiou ASUS SonicMaster, ktorý smeruje priamo k užívateľovi a zabezpečuje kvalitný zvuk pri prehrávaní videí alebo počúvaní hudby. Technológia aptX® rieši problémy s nekvalitným zvukom, prenášaným cez rozhranie Bluetooth a zaručuje vysokú kvalitu zvuku bez jej ovplyvňovania pri prenášaní.

Vysoko kvalitný zvuk - ASUS MeMO Pad ME70C-1B026A

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií ASUS MeMO Pad ME70C-1B026A, 8GB, 7", biely

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami