ASUS X553MA-SX414B 15.6" N3530 W8.1, čierna

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

Popis produktu

Čierna farba dodá notebooku Asus X553MA-SX414B štýlový vzhľad, s ktorým sa skvele hodí do každého prostredia, čo je veľmi vhodným prvkom, pretože ho môžete vďaka jeho rozmerom ľahko prenášať. Monitor síce disponuje veľkosťou 15,6 palca, ale dorovnáva sa to jeho štíhlosťou a jeho skvelým prvkom je, že si vďaka nemu vychutnáte filmový obsah, pretože disponuje HD rozlíšením. Notebook má aj zlepšené ovládanie s vylepšeným touchpadom s väčšou citlivosťou a lepším reagovaním, takže budete mať nad ním plnú kontrolu. Svoju rýchlosť pri spúšťaní programov si zabezpečí pomocou procesora Intel so štyrmi jadrami a operačnej pamäti, ktorá dosahuje veľkosť 4 GB.

Šikový a prenosný

Spoľahlivý notebook ASUS X553MA-SX414B je so svojou čiernou farbou určený pre všetkých elegantných užívateľov, ktoré ocenia aj jeho celkové rozmery, vďaka ktorým sa dá ľahko prenášať a to aj napriek tomu, že uhlopriečka obrazovky zostáva štandardná a nezmenená. Dopriať si na ňom môžete všetky bežné úkony od práce alebo zachytenia poznámok cez surfovanie po webe a inú internetovú komunikáciu až po hranie niektorých hier starších niekoľko rokov. Zaujme vás určite aj svojimi zobrazovacími vlastnosťami, s ktorými si doprajete príjemné zážitky, takže vo výsledku dostávate praktický a všestranný prístroj.

Šikovný a prenosný -  ASUS X553MA-SX414B

Obraz

Displej má štandardnú veľkosť 15,6 palca, čo ale nebráni notebooku mať príjemné rozmery, ktoré sa zase určujú jeho tenkosťou. Ponúkne vám skvelé zobrazovacie vlastnosti s technológiou IPS a navyše rozlíšením 1366x 768 pixelov, čo je HD rozlíšenie, takže si sledovanie určite užijete.

Obraz -  ASUS X553MA-SX414B

Zvuk

Aby ste si dopriali úplné a kvalitné multimediálne zážitky, musíte mať aj kvalitné audio, ktoré tu určite nechýba. Je totiž vybavený technológiou SonicMaster, s ktorou dostanete aj z integrovaných reproduktorov viac a tak budete krásne obklopený skvelým priestorovým zvukom zo všetkých strán. Aj priamo v notebooku nájdete software AudioWizard, ktorý optimalizuje jeho nastavenia pre rôzne činnosti.

Ovládanie

Modely radu X sú vybavené väčším touchpadom, aby bolo vaše ovládanie čo najpríjemnejšie a najpresnejšie. Tak je plocha aj oveľa citlivejšia vďaka systému Asus GoldenFinger a s technológiou SmartGesture zase môžete používať aj dotykové gestá, čím si zvýšite možnosť ovládanie a získate väčšiu kontrolu.

Ovládanie -  ASUS X553MA-SX414B

Technické vybavenie

Rýchlosť a výkon sa vám dostane pomocou hardwaru, ktorým je notebook vybavený. Je tam procesor Intel Celeron N3530 so štyrmi jadrami, ktoré pracujú pod frekvenciou 2,16 GHz pre rýchle spúšťanie súborov, operačná pamäť s veľkosťou 4 GB pre možnosti multitaskingu a pevný disk dosahuje veľkosť až 500 GB. Na ňom je vopred nainštalovaný prehľadný operačný systém Windows 8.1 s príjemným užívateľským prostredím.

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií ASUS X553MA-SX414B 15.6" N3530 W8.1, čierna

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami