Beko FN 131420

Skriňová mraznička, Objem: 277 l, Ročná spot. energie: 326 kWh, Maximálna hlučnosť: 42 dB, Mraziaci výkon: 16 kg/24h, Akumulačná doba: 18 h, NoFrost:, Rýchle zmrazenie: Áno", Počet zásuviek: 6, Šírka: 60 cm, Výška: 185 cm, Hĺbka: 65 cm. Viac info

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

Popis produktu

Skriňová mraznička Beko FN 131420 energetickej triedy A+ nielenže šetrí rodinný rozpočet, ale aj prispieva k zlepšeniu životného prostredia. Tesnenie na dverách s antibakteriálnym povrchom sa ľahko čistí a chráni potraviny pred infekciou. Páková rukoväť Easy Open má tiež antibakteriálny povrch. Nový veľký dotykový displej ponúka výber z mnohých funkcií a esteticky dopĺňa celkový dizajn mrazničky. Technológia NoFrost zabraňuje tvorbe ľadu, takže mrazničku netreba odmrazovať. Technológia Quick Freezing umožňuje rýchle zmrazenie čerstvo vložených potravín. Zabudovaná ľadová komora slúži na uchovávanie ľadu a zmrazeného drobného ovocia. LED osvetlenie je ekonomické a ekologické zároveň, alarm systém upozorní na otvorené dvere. Rozmery sú 185x59,5x65 cm, objem je 310 l.

 

 

Uskladnenie väčšieho množstva potravín

Pre uskladnenie a zamrazenie väčšieho množstva potravín sa perfektne hodí šuplíková mraznička Beko FN 131420 od spoločnosti BEKO. Táto mraznička vás ohromí svojím objemom, ktorý je 277 litrov. Vzhľadom k tomu, že sa jedná o šuplíkovú mrazničku, tak sa ideálne hodí pre uskladnenie značného množstva menších potravín, ale nemusíte sa báť, že sa do nej nezmestia väčšie kusy, napríklad mäsa. Aj s tými si hravo poradí.

Uskladnenie väčšieho množstva potravín - BEKO FN 131420

Energetická trieda

Hoci sa jedná o mrazničku disponujúcu značným objemom, nemusíte sa báť vysokých účtov za elektrinu. Mraznička BEKO FN 131420 je zaradená v šetrnej energetickej triede A+, pričom jej ročná energetická úspora činí 326kWh, čo je veľmi slušná hodnota.

Technológia NoFrost

Už nikdy viac sa nemusíte zaoberať ručným odmrazovaním. Vďaka technológii NoFrost sa v mrazničke nevytvára ľad ani námraza, čo sa tiež podpisuje na nižšej energetickej spotrebe, ale tiež je zaručená dlhšia životnosť chladiaceho systému a úspora prevádzkových nákladov. Technológia NoFrost sa tiež stará o správnu teplotu pre skladovanie potravín.

Vzhľad mrazničky

Mraznička BEKO FN 131420 je v klasickom bielom prevedení. Aj jej rozmery, výška x šírka x hĺbka, 185cm x 60cm x 65cm, zabezpečujú dostatočný priestor pre uskladnenie potravín aj pre početnejšiu rodinu. Pre pohodlné otváranie je na dvierkach umiestnené výrazné madlo. Na dvierkach je tiež umiestnený elektronický displej pre možnosť presného nastavenia teploty.

Vzhľad mrazničky - BEKO FN 131420

Vnútorné usporiadanie mrazničky

Vo vnútornom priestore mrazničky sa nachádza 6 transparentných šuplíkov z plastu a dve priehradky s výklopom. Vďaka tomu, že sú šuplíky z plastu, sú priehľadné a vy máte vždy dokonalý prehľad o uskladnených potravinách.

Výkon

Mraznička poskytuje nielen dostatok priestoru, ale je aj výkonná. Za 24 hodín totiž zvládne zamraziť 16kg potravín. A pri výpadku prúdu sa o uskladnené potraviny postará po ďalších 18 hodín.

Parametre produktu

Kľúčové parametre produktu

Beznámrazový systém 1
Výška 185 cm
Celkový čistý objem 277 L
Mraziaci výkon 16 kg/24h

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií Beko FN 131420

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami