BEKO WMB 61032 M, Práčka slim

Popis produktu

Úzka práčka BEKO WMB 61032 M spadá do úspornej energetickej triedy A++, vďaka ktorej budú vaše účty za energie podstatne nižšie. Jej rýchlosť otáčok je až 1000 za minútu a na jeden prací cyklus operie až 6 kg špinavej bielizne. Medzi jej prednosti patrí systém AquaFusion, ktorý využije 100% pracieho prostriedku, elektronické vyvažovanie náplne, systém automatického riadenia spotreby vody a množstvo ďalších skvelých funkcií. Vyniká tiež množstvom účinných a šetrných programov, ako je napríklad program BabyCare určený pre detské oblečenie, rýchly program, program na športové oblečenie či košele. Práčka BEKO WMB 61032 M zaistí skvelé výsledky a vašu spokojnosť.

Technológia AquaFusion

Častokrát sa vám stalo, že na vašom oblečení zostali po praní stopy pracieho prášku? S tým je odteraz koniec. Jedinečná a výkonná práčka BEKO WMB 61032 M vyniká unikátnou technológiou AquaFusion, ktorá využíva všetok prací prostriedok, ktorý ste do práčky dali. Tak sa už nemôže stať, že by sa na vašom oblečení objavili stopy po pracom prášku. Bude maximálne využitý pre dokonalé výsledky prania. Vaše oblečenie bude dôkladne vyprané a žiarovo čisté. Prací prostriedok bude maximálne využitý pre maximálnu čistotu a vôňu vášho oblečenia.

Množstvo programov

Každý druh tkaniny a oblečenia si zaslúži špeciálnu starostlivosť pri praní. Práčka BEKO WMB 61032 M sa môže pochváliť množstvom skvelých účinných pracích programov na rôzne druhy oblečenia. Na výber máte napríklad program na košele, tmavé oblečenie, športové oblečenie, program na vlnu, ručné pranie, či na zmiešanú bielizeň. Pre vaše najmenšie ratolesti je určený špeciálny program BabyCare, ktorý je mimoriadne jemný, no pritom účinný pri praní detského oblečenia. Ak sa veľmi ponáhľate, určite sa vám zíde rýchly program Express, ktorý znižuje dobu priania až o 30%- 50%. Vyberte si ten správny program a tešte sa z dokonale čistého a voňavého oblečenia.

Množstvo programov - BEKO WMB 61032 M

Úsporná energetická trieda A++

Odteraz ušetríte aj pri praní svojho oblečenia. Jedinečná práčka BEKO WMB 61032 M spadá do úspornej energetickej triedy A++, vďaka ktorej budú vaše účty za energie podstatne nižšie. Všetky jej skvelé funkcie a programy sú vyvinuté tak, aby využíva len nevyhnutne potrebné množstvo energie bez zbytočného plytvania. Výrazne nižšie náklady určite pocítite a potešia každého zákazníka. Okrem šetrenia energie tiež výrazne prispieva k ochrane životného prostredia.

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií BEKO WMB 61032 M, Práčka slim

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami