Bosch SMI 50D4 5 EU

  • Zľava 12 %

Šírka: 59.8 cm, Maximálna hlučnosť: 48 dB, Počet súprav riadu: 12. Viac info

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

Popis produktu

Krásna vstavaná umývačka riadu Bosch SMI50D45EU s nerezovým predným panelom. Zabudnite na množstvo neumytého riadu, ktorý sa nezmestil do vašej umývačky. S umývačkou Bosch SMI50D45EU si môžete nastaviť horný kôš tak, aby ste mali dostatok potrebného miesta. Poteší vás aj rýchle umývanie, ktoré pritom nebude brať na kvalite umývania riadu. S umývačkou riadu Bosch SMI50D45EU budete viac ako spokojní.

 

 

 

Jedinečný systém Rackmatic

Priveľa riadu a málo miesta? Odteraz s tým problém nebudete mať. Jedinečná vstavaná umývačka riadu Bosch SMI50D45EU disponuje unikátnym systémom Rackmatic, ktorý nastaví horný kôš o 5 cm v troch stupňoch tak, aby bolo v umývačke viac miesta. Spoľahlivo nastaví horný kôš aj s plne naloženým riadom. Odteraz sa nájde pre každý kus riadu vo vašej umývačke svoje miesto.

Jedinečný systém Rackmatic - Bosch SMI50D45EU, vstavana umyvacka 60cm

Unikátna technológia VarioSpeed

Chcete umývať ešte rýchlejšie? Umývačka riadu Bosch SMI50D45EU je vybavená jedinečnou technológiou VarioSpeed, ktorá výrazne skracuje čas umývania. Pritom však zaisťuje perfektné výsledky a spokojnosť na tvári aj toho najnáročnejšieho zákazníka. Umývanie riadu sa tak skráti až na polovičný čas a to s optimálnym výsledkom umývania i sušenia. Vyskúšajte túto spoľahlivú umývačku a zaiste s ňou budete maximálne spokojní.

Unikátna technológia VarioSpeed - Bosch SMI50D45EU, vstavana umyvacka 60cm

Účinný a tichý motor EcoSilence Drive

Prekáža vám nadmerný hluk motora umývačky pri umývaní vášho riadu? Odteraz o tomto užitočnou spotrebiči nemusíte takmer vedieť. Je totiž nielen mimoriadne výkonný, ale i výnimočne tichý. Umývačka riadu Bosch SMI50D45EU zaistí nielen efektívne a bezpečné umývanie, ale i nerušenú atmosféru bez nepríjemných zvukov. Je totiž vybavená kvalitným a unikátnym motorom EcoSilence Drive, ktorý je maximálne silný, odolný a účinný a popritom i veľmi tichý. Tento jedinečný motor zaistí vždy dokonalé výsledky bez hluku.

Účinný a tichý motor EcoSilence Drive - Bosch SMI50D45EU, vstavana umyvacka 60cm

Účinná ochrana proti pretečeniu AquaStop

odteraz sa nemusíte obávať neželaných nehôd vo vašej kuchyni. Jedinečná umývačka riadu Bosch SMI50D45EU disponuje spoľahlivým systémom AquaStop, ktorý účinne zabezpečuje a chráni domácnosť pred vytopením. Tak sa už nemusíte obávať nechať umývačku pracovať aj počas vašej neprítomnosti. Tento spoľahlivý systém sa postará o bezpečné a efektívne umývanie bez hrozby vzniku škôd spôsobených vodou.

Účinná ochrana proti pretečeniu - Bosch SMI50D45EU, vstavana umyvacka 60cm

Parametre produktu

Kľúčové parametre produktu

Šírka 59.8 cm
Maximálna hlučnosť 48 dB
Počet súprav riadu 12

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií Bosch SMI 50D4 5 EU

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami