BOSCH SPS53M58EU, umyvacka 45cm

Popis produktu

Skvelá umývačka riadu BOSCH SPS53M58EU má šírku 45 cm a spotrebu vody na jeden umývací cyklus len 6litrov. Pre väčšiu flexibilitu sú k dispozícii VarioFlex koše. S funkciou TurboSpeed 20min dosiahnete skvelé výsledky pri použití predhriatej vody. Funkcia Auto 3 in 1 zabezpečuje, že priebeh umývania sa automaticky prispôsobí umývaciemu prostriedku. Spotrebič má funkciu odloženého štartu. Prevádzka je mimoriadne tichá. S týmto modelom máte 100% doživotnú záruku voči škodám spôsobených vodou.

Skvelá umývačka riadu BOSCH SPS53M58EU je zaradená do energetickej triedy A+, čo znamená, že má nižšiu spotrebu energie a šetrí vaše peniaze. Na jeden krát umyje až 9 súprav riadu a vďaka inteligentnému managementu distribúcie vody minie na jeden umývací cyklus iba 6 litrov.

K dispozícii máte skvelé funkcie, ktoré určite využijete pri rôznych príležitostiach.

TurboSpeed 20min

Pri tomto programe sa najprv predhreje voda behom 25 minút. Potom sa spustí samotný program a za 20 minút máte riady opäť čisté. Túto funkciu určite využijete počas osláv a podobných akcií kde sa zíde viac ľudí a používa viac riadu. Okrem tohto programu sú k dispozícii aj ďalšie, ktorých využitie je len na vás a vašich aktuálnych potrebách. Použiť môžete napr. tieto programy: intenzívny 70 °C, auto 45-65 °C, eco 50 °C, intenzívny 45 °C. Okrem toho sú k dispozícii ešte 3 špeciálne funkcie: IntensivZone, VarioSpeed Plus a polovičná náplň. V hornom koši umývačky sa nachádza ostrekovacie rameno DuoPower. Pri dávkovaní umývacie prostriedku využijete

Dávkovacieho asistenta

Je to priehradka na umývacie tablety, ktorá je umiestnená na kraji horného koša. Počas umývania tableta spadne do záchytnej priehradky, kde sa postupne rozpustí a tak je zaručený optimálny výsledok umývania.

Vnútro spotrebiča je usporiadané tak, aby vám umožňovalo čo najväčšiu flexibilitu pri ukladaní špinavého riadu a aby sa zároveň čo najdôkladnejšie umyl. K lepšiemu rozmiestneniu riadu sú určené

VarioFlex koše

Tie zabezpečujú väčšiu flexibilitu v hornom aj dolnom koši.

Tento spotrebič pracuje mimoriadne ticho, dosahuje hlučnosť iba 45dB. A jeho bezpečnosť je zaručená mechanickou detskou poistkou, ktorá zabraňuje otváraniu dvierok a elektronickou blokáciou poistiek.

  • Umývačka riadu, typ 45
  • kapacita: 9 súprav
  • spotreba energie: 0.78 kWh
  • spotreba vody: 6 l
  • počet programov 5
  • AquaStop, vxšxh: 84.5 x 45 x 60 cm

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií BOSCH SPS53M58EU, umyvacka 45cm

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami