ELECTROLUX EWP1074TDW, FL práčka

Popis produktu

Odteraz bude pranie jednoduché a rýchle. Spredu plnená práčka Electrolux EWP1074TDW patrí do energetickej triedy A++, čo znamená, že sa jedná o jeden z energeticky najefektívnejších spôsobov prania bielizne. Práčka je energeticky veľmi úsporná a umožňuje vám nastaviť si otáčky až na 1000 otáčok za minútu. Spredu plnená práčka Electrolux EWP1074TDW s rozmermi 60 / 85 / 50 (š/v/h) cm a hmotnosťou 59.4 kg vám k tomuto všetkému ani nezaberie veľa miesta. Štyri nastaviteľné nožičky vám zaručujú aj väčšiu stabilitu práčky a vďaka tomu je vhodná do každej domácnosti.

      Informačný list výrobku

 

Množstvo pracích programov

Práčka Electrolux EWP1074TDW disponuje až 14 pracími programami. Pre normálne zašpinenú bielizeň a pranie bielej a farebnej bavlny pračka obsahuje program Bavlna, a ak chcete byť extra úsporný, firma Electrolux vám poskytla aj program Bavlna Eco. Okrem skvelých, ale určite často používaných programov ako Vlna, Hodváb, Syntetika či Jemné oceníte aj špeciálny program Lôžkoviny pre jednu syntetickú deku, prikrývku alebo prehoz cez posteľ. Okrem toho privítate i jedinečný program Džínsy, vďaka ktorému je možné vyprať odevy ako džínsové nohavice, košele a bundy. Pri dizajne, firma Electrolux myslela aj na vaše záclony a obohatila práčku o výnimočný program Záclony. Pre vypustenie vody z bubna je program Vypúšťanie a pre odstreďovanie bielizne, ale tiež aj vypustenie vody je program Odstreďovanie. Práčka dokonca disponuje aj jedinečným programom na 5 košieľ, ktorý je vytvorený špeciálne na tento druh oblečenia. Samozrejme nesmieme zabudnúť na programy Plákanie, vďaka ktorému môžete vyplákať a odstrediť bavlnené oblečenie, ktoré ste predtým vyprali ručne a program Outdoor, ktorý je vhodné pre jemnú, syntetickú, ľahko zašpinenú bielizeň. Práčka od Electrolux je pripravená zbaviť oblečenie hocijakej špiny.

Množstvo pracích programov - Electrolux EWP1074TDW

Úsporná trieda A++

Spredu plnená práčka Electrolux EWP1074TDW spadá do veľmi úspornej energetickej triedy A++, takže určite ušetríte na vašich energiách v domácnosti. Zariadenie je vybavené technológiou Fuzzy Logic, ktorá si sama automaticky stanoví podľa náplne, koľko vody a energie potrebuje k dokonalému výsledku. Ušetrite na zbytočne vysokých poplatkoch.

Úsporná trieda A++ - Electrolux EWP1074TDW

Bezpečnostnosť a ochrana

Spredu plnená práčka Electrolux EWP1074TDW myslela aj na vašu bezpečnosť. Práčka je vybavená nielen kontrolou peny, protipenovým systémom a detským bezpečnostným zámkom pre ochranu vašich detí, ale aj funkciou Ochrana proti pretečeniu. Viacnásobná ochrana je bezpečnostná prívodná hadica, ktorá vydrží niekoľkonásobný pretlak vody. Kúpte si do vašej domácnosti práčku, ktorá je šetrná, bezpečná a aj maximálne výkonná.

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií ELECTROLUX EWP1074TDW, FL práčka

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami