ELECTROLUX EWT1264TKW, TL práčka

5,0 / 5

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

1 jeden nákup

Zobraziť jednu recenziu

Popis produktu

Biela, vrchom plnená práčka Electrolux EWT1264TKW má šírku 40 cm. Ponúka úsporné pranie, je zaradená do energetickej triedy A++. Ovládacie dotykové prvky prinášajú jednoduchosť pre obsluhu práčky. Práčka ponúka širokú škálu programov určených na pranie rôznych druhov bielizne. Môžete prať bavlnu, syntetiku, vlnu aj hodváb. Zaujímavosťou je program 5 košieľ 30°. Programy sú vhodne doplnené funkciami pre zníženie spotreby a ušetrenie času. Nenahraditeľné sú funkcie Fuzzy Logic, Time Manager alebo možnosť odloženia štartu. Manipuláciu s práčkou Electrolux EWT1264TKW uľahčí špeciálne uloženie dávkovača pracích prostriedkov alebo nastavenie bubna do hornej pozície po ukončení cyklu.

Veľký výkon v malom priestore

Práčka Electrolux EWT1264TKW zaradená do energetickej kategórie A++ je vďaka šírke 40 cm vhodná aj do malých priestorov. Zhora plnená práčka dokáže oprať až 6 kg bielizne pri jednom pracom cykle. Napriek svojim malým rozmerom vás prekvapí vysokým výkonom. Obsluha práčky Electrolux EWT1264TKW, je veľmi jednoduchá, vďaka dotykovým ovládacím prvkom. Maximálna rýchlosť odstreďovania je 1200 ot./min.. Ponúka jednoduchý dizajn v bielej farbe.

Veľký výkon v malom priestore - EWT1264TKW

Rýchle a úsporné pranie

Moderná technológia Time Manager zrýchli vaše pranie. Umožňuje skrátiť prací cyklus bez ovplyvnenia kvality prania. Senzorová technológia Fuzzy Logic po zadaní materiálu bielizne zistí jej hmotnosť a mieru znečistenia a podľa výsledku upraví prací cyklus. Tieto funkcie výraznou mierou prispievajú k úspore vody, energie a pracích prostriedkov.

Rýchle a úsporné pranie - EWT1264TKW

Programy

Práčka Electrolux EWT1264TKW ponúka programy pre všetky druhy materiálov. Okrem klasických programov ako bavlna, vlna, syntetika, jemná bielizeň, záclony alebo posteľná bielizeň, ponúka jemný program navrhnutý špeciálne pre hodváb, program 5 košieľ 30°C a program rifle. Samozrejmosťou sú programy odstreďovanie, odčerpanie vody a plákanie s reguláciou otáčok bubna.

Programy - EWT1264TKW

Jednoduchá manipulácia

Okrem jednoduchého ovládania programov a funkcií ponúka práčka Electrolux EWT1264TKW inovované umiestnenie dávkovača pracích prostriedkov. Dávkovač sa nachádza na vrchu práčky, za otvorom bubna pre lepší prístup k nemu. Ak ho chcete udržať v čistote, jednoducho ho vyberte a umyte. Bubon práčky sa po skončení cyklu zastaví v polohe otvorom hore, takže vyberanie bielizne z práčky je úplne jednoduché, bez nutnosti otáčania bubna.

Jednoduchá manipulácia - EWT1264TKW

Hodnotenie

5,0 / 5

1 recenzia ELECTROLUX EWT1264TKW, TL práčka

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami

Ján

25. 9. 2017

Celkové hodnotenie

Kvalita Nehodnotené

Hodnota za peniaze Nehodnotené


  • výkon
  • jednoduchosť ovládania
  • pomer cena / výkon