ELECTROLUX ZE 305 SPC, vysavac

  • Výpredaj

Podlahový vysávač, Objem vrecka/nádoby: 3,5 l, Maximálna hlučnosť: 78 dB, Regulácia výkonu, Operačný rádius: 13 m, Materiál rúrky: kov. Viac info

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

Popis produktu

Vreckový vysávač Electrolux ZE 305 SPC ErgoSpace je kompaktný prístroj s extra veľkým dosahom a schopnosťou manévrovať. Vďaka malým rozmerom ho ľahko schováte do skrine alebo za dvere. Je vybavený systémom pre jednoduché uloženie hadice. Vrecko S - Bag predstavuje štandard kvalitného prachového vrecka. Vďaka malému displeju jednoducho spoznáte, že je čas na výmenu vrecka.

Povestná kvalita produktov značky Electrolux sa tentokrát objavila v naozaj malom a kompaktnom vysávači ZO 305 SPC. Vysávač má extra veľký dosah a schopnosť manévrovania, žiadny priestor teda pre neho nie je problém. Vysávač je tak malý, že ho ľahko uložíte do tej najmenšej skrine alebo schováte za dvere. Je vybavený šikovným systémom pre uloženie hadice.

Technické parametre

Klasický vreckový vysávač je vybavený prachovým vreckom s objemom 3,8 l. Malý displej na tele vysávača vás vždy včas upozorní na to, že je vrecko plné a je to potrebné vyprázdniť. A tak bude zaručený vždy dokonalý výsledok vysávania a nebude dochádzať k znižovaniu sacieho výkonu v dôsledku plného prachového vrecka.

Veľký dosah

Vysávač dosiahne až do vzdialenosti 13 metrov, nie je teda nutné neustále prepojovať prívodnú šnúru z jednej zásuvky do druhej. To vám veľmi uľahčí prácu. Menšie byty povysávate z jednej zásuvky a vo väčších bytoch alebo domoch sa značne zníži počet prepojovaní do ďalších zásuviek a teda aj celkový čas vysávania.

Ergoshock

Ergoshock je praktický gumový detail, ktorý plní dve funkcie - chráni váš nábytok aj vysávač pred poškodením a zároveň funguje ako pomocník pre uloženie hadice.

Príslušenstvo

K dispozícii je multifunkčný nástavec 3 v 1 - kefa, štrbinová hubica a hubica na čalúnenie.

  • Podlahový vysávač
  • Kovová teleskopická trubica
  • Prepínateľná hubica Vario 600
  • Hubica Speedy Clean
  • Umývateľný filter HEPA H12
  • Elektronická regulácia výkonu
  • Pogumované kolieska pre ochranu podláh
  • Dĺžka prívodnej šnúry: 9 m

Parametre produktu

Kľúčové parametre produktu

Farba čierna
Maximálna hlučnosť 78 dB
Maximálny príkon 2100 W
Operačný rádius 13 m
Indikátor plného vrecka/nádoby Áno
Objem vrecka/nádoby 3.5 L
Regulácia výkonu Áno
Umývateľný filter Nie

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií ELECTROLUX ZE 305 SPC, vysavac

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami