Hotpoint Ariston WMG 8237 BS EU

  • Zľava 18 %

Kapacita bubna: 8 Kg, Maximálne otáčky odstreďovania: 1200 ot./min., Počet programov: 16. Viac info

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

4,0 / 5

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

1 jeden nákup

Zobraziť jednu recenziu

Popis produktu

Výkonná spredu plnená práčka od firmy HOTPOINT model ARISTON WMG 8237 BS EU bude zaručene Vašim skvelým pomocníkom v domácnosti. Vďaka tichému chodu bezuhlíkového motora Vás nebude rušiť. Každá domácnosť ocení, že vyperie až 8kg Vašej bielizne naraz, šetrne a so zárukou najvyššej kvality. Energetická trieda A+++ zaručuje naozaj nízku spotrebu energie, vďaka čomu šetrí životné prostredie a aj Vaše peniaze. Je nabitá praktickými programami a funkciami. Je k dostaniu v modernom čistom dizajne bielej farby s hliníkovými dvierkami.

 

 

Spredu plnená práčka

Výkonná spredu plnená práčka od firmy HOTPOINT model ARISTON WMG 8237 BS EU bude zaručene Vašim skvelým pomocníkom v domácnosti. Vďaka tichému chodu Vás nebude rušiť. Je k dostaniu v modernom čistom dizajne bielej farby s hliníkovými dvierkami. Každá domácnosť ocení, že vyperie až 8kg Vašej bielizne naraz, šetrne a so zárukou najvyššej kvality.

Energetická trieda A+++

Energetická trieda A+++ zaručuje naozaj nízku spotrebu energie, vďaka čomu šetrí životné prostredie a aj Vaše peniaze. Je nabitá praktickými funkciami, ako napríklad: antialergénna starostlivosť, množstvová automatika, možnosť nastavenia intenzity prania (normálna, jemná, intenzívna), nastaviteľná teplota, ľahké žehlenie, odložený štart, kontrola vyváženosti bielizne, systém ochrany proti pretečeniu, atď. Za zmienku stoja aj niektoré zo špeciálnejších programov a funkcií.

Parné pranie

Parné pranie je krátky cyklus vytvorený pre osvieženie a regeneráciu Vášho oblečenia. Za 20 minút zbaví para bielizeň zápachov ako je cigaretový dym, zápach z jedla a pod.

Eco Saver

Eco Saver je program, ktorý šetrne perie v studenej vode a zmenou rotácie bubnu zaistí čistú bielizeň.

Woolmark Platinum Care

Woolmark Platinum Care je maximálne osvedčenie od firmy The Woolmark Company, ktoré sa udeľuje len práčkam, ktoré spĺňajú vysoké štandardy kvality a umožňujú prať odevy so štítkom „len na ručné pranie“.

Super Silent

Pračky s označením Super Silent sú vybavené bezuhlíkovým motorom a tlmičom otrasov, ktoré zaručujú úplné ticho počas celého pracieho cyklu.

Anti-Stain

Nový program Anti-stain dokáže odstrániť až 20 najčastejších škvŕn a to vďaka presne cielenému pohybu bubna v kombinácií s rôznymi teplotami vody.

Parametre produktu

Kľúčové parametre produktu

Kapacita bubna 8 Kg
Maximálne otáčky odstreďovania 1200 ot./min.
Počet programov 16

Hodnotenie

4,0 / 5

1 recenzia Hotpoint Ariston WMG 8237 BS EU

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami

Adriana

7. 5. 2017

Celkové hodnotenie

Kvalita Nehodnotené

Hodnota za peniaze Nehodnotené


  • funkcie / výbava
  • jednoduchosť ovládania
  • pomer cena / výkon

s práčkou som spokojná, má veľa funkcií aj parný program, len odstreďovanie v porovnaní s mojou starou práčkou, ktorá mala nižšie otáčky, je slabšie.