HP 15-r008nc 15.6" N2830 W8.1, červená

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

Popis produktu

Multimediálny notebook HP 15-r008nc dosahuje vďaka svojej čiernej a červenej farbe vysokú elegantnosť a príjemne doplní prostredie, v ktorom sa ho rozhodnete používať. Či už je to pracovný stôl v kancelárií ale doma, svoje úlohy plní kvalitne a rýchlo. O to sa stará procesor Intel Celeron N2830 a operačná pamäť RAM. Procesor poskytuje aj grafickú kartu Intel HD, ktorá zabezpečí, že obraz bude reálny a uveriteľný. Tento fakt podporuje aj 15,6 palcový lesklý displej. Ako operačný systém bol zvolený Windows 8.1, ktorý poskytuje nielen príjemné užívateľské prostredie, ale aj okamžité používanie vášho zariadenia.

Základné informácie

Elegantný notebook HP 15-r008nc je nielen príjemným doplnkom na pracovný stôl alebo do domácnosti, ale prinesie tam aj slušný výkon a dostatočný priestor na surfovanie po webe alebo multimediálne zážitky. Jeho vyhotovenie v červenej ho odlíši od všednosti ostatných zariadení a pekne upraví prostredie, v ktorom sa rozhodnete pracovať. Rozhodne nie je zbytočný ani na cestách, jeho 4-článková Li-On batéria poskytne dostatočnú výdrž aj na dlhšiu cestu.

Základné informácie - HP 15-r008nc

Obraz a zvuk

Filmy alebo iné typy videa, hry a obrázky alebo fotografie sa budú krásne vynímať na monitore s LED podsvietením, ktorý ma uhlopriečku 15,6 palca. Jeho kvalitný obraz zabezpečuje grafická karta od Intelu, dávajúca mu HD rozlíšenie. Zvuk nezaostáva, na duálnych integrovaných reproduktoroch si ho budete môcť naplno vychutnávať. Pre potreby komunikácie pomocou videohovorov je tu kvalitná HD TrueVision webkamera, ktorá obsahuje aj vstavaný mikrofón.

Obraz a zvuk - HP 15-r008nc

Konektivita

Pre pripojenie na sieť je tu štandardné rozhranie Wifi b/g/n, takže si nemusíte robiť starosti. Ak by ste však zatúžili po rýchlejšom spojení cez kábel, nechýba ethernetový port. Nechýbajú ani porty pre USB, nájde sa tu jeden aj pre rozhranie 3.0. Pre pripojenie k premietačke alebo TV sú tu VGA a HDMI porty.

Konektivita - HP 15-r008nc

Technické parametre

Výkon notebooku tiahne procesor Intel Celeron N2830 obsahujúci dva jadrá, ktoré pracujú pod frekvenciou 2,41 GHz. Operačná pamäť má obsadený jeden slot a veľkosť karty v nej sú 4 GB, jeden slot je ešte voľný. Veľkosť disku je 500 GB a tak pojme dostatočné množstvo dát.

Operačný systém

Systémom, s ktorým je tento prístroj dodávaný je nový Windows 8.1, ktorý je príjemný na ovládanie, má aj dobre vyzerajúce rozloženie a je rýchlo bootovaný, čo znamená, že nemusíte po spustení dlho čakať, kým začnete notebook používať.

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií HP 15-r008nc 15.6" N2830 W8.1, červená

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami