KINGSTON 32GB MIKRO SDHC Card Class 10

Trieda pamäťovej karty: Class 10. Viac info

5,0 / 5

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

1 jeden nákup

Zobraziť jednu recenziu

Popis produktu

Na kvalitnú ale hlavne rýchlu pamäťovú kartu typu Micro SHC si budete môcť ukladať dáta až do celkového objemu 32 MB. Fotografie, videá alebo iné údaje budú bezpečne uložené.

Vezmite si svoj mobilný svet so sebou

Micro Secure Digital High-Capacity pamäte z produkcie firmy Kingston patria k jedným z najlepších na trhu.  Flash pamäť s vysokou hustotou a optimalizovaným radičom ponúkne minimálnu rýchlosť prenosu 10 MB/s (Class 10). 

Micro Secure Digital High-Capacity (SDHC) je zmenšená verzia bežných Secure Digital High-Capacity kariet, ktorá je plne kompatibilná so Secure Digital Association V2.00 (SDA V 2.00) špecifikáciou. Jedná sa o jednoduché a lacné riešenie problému s malou pamäťou mobilných zariadení. Rozšírenie kapacity Vám umožní uchovávať si viac hudby, videí, fotiek, hier a všetkého čo v dnešnom mobilnom svete potrebujete. Pamäte typu Micro Secure Digital High-Capacity nachádzajú použitie najmä v kompaktných zariadeniach ako sú digitálne fotoaparáty, mobilné telefóny a PDA zariadenia. Dá sa s nimi pracovať samozrejme i na bežnom počítači, je však nutné použiť patričný adaptér na bežnú veľkosť SDHC (pod operačným systémom sa potom flash pamäť tvári ako ďalší pevný disk a dá sa tak s ňou pracovať).

  • Rýchla pamäťová karta kompaktného typu Micro SDHC od dlhoročného výrobcu pamätí najrôznejšieho druhu - spoločnosti Kingston
  • Vďaka tejto karte je možné zdieľať obsah mobilného telefónu s priateľmi, rodinou a kolegami
  • Tiež je možné jednoducho prenášať dáta medzi niekoľkými mobilnými telefónmi
  • Karta je v tejto verzii navyše dodávaná s SD adaptérom pre použitie vo väčších zariadeniach ako karta väčšieho formátu SDHC
     
  • Typ: Micro SDHC (TransFlash)
  • Kapacita: 32 GB
  • Garantovaná prenosová rýchlosť: 10 MB/s (Class 10)
     

Parametre produktu

Kľúčové parametre produktu

Trieda pamäťovej karty Class 10

Hodnotenie

5,0 / 5

1 recenzia KINGSTON 32GB MIKRO SDHC Card Class 10

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami

Attila

30. 11. 2017

Celkové hodnotenie

Kvalita Nehodnotené

Hodnota za peniaze Nehodnotené


  • výkon