LENOVO IdeaPad G50-70 15.6" i3-4005U W8.1 čierny (59-432336)

Poskytovaný OS: Windows 8, Dotyková obrazovka: Nie, Operačná pamäť RAM: 8 GB, Kapacita HDD: 1000 GB, Typ vnútornej pamäte: DDR3. Viac info

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

Popis produktu

Výkonný notebook LENOVO IdeaPad G50-70 ponúka plynulý a rýchly chod vďaka prispôsobenému procesoru Intel® Core™ i3-4005U s frekvenciou 1,60 GHz a operačnému systému Windows 8.1. Notebook LENOVO IdeaPad G50-70 sa ľahko ovláda, k dispozícii je pohodlný touchpad a praktická klávesnica. Displej notebooku ponúka zobrazovanie obsahu vo vysokej kvalite a veľkosť jeho uhlopriečky je 15,6 palca. Pre bezdrôtový prenos súborov je prispôsobená technológia Bluetooth a wifi. Prispôsobená je aj HD webová kamera a stereo reproduktory, ktoré prehrávajú zvuk vo vysokej kvalite.

Využitie notebooku

Výkonný notebook Lenovo IdeaPad G50-70 prinesie praktickosť a rýchlosť k vašim činnostiam, výborne sa teda hodí na pracovné nasadenie, ale vychutnáte si na ňom aj sledovanie filmov alebo hranie hier, zvládne aj také kúsky akým je GTA IV alebo Battlefield 3. Vďaka jeho nízkej váhe ho použijete aj pri cestovaní alebo ho jednoducho prenesiete medzi miestnosťami.

Využitie notebooku - Lenovo IdeaPad G50-70

Lenovo Energy Managment

Na cestách je dôležitým prvkom aj výdrž batérie. Ponúka ju tento inovatívny systém, ktorý sa postará o jej šetrenie a rovnomerné využitie, preto je jej výdrž skutočných 5 hodín a nemusíte sa obávať, že by ste museli cestou svoju prácu prerušiť. Takto si zabezpečíte okrem dlhej výdrže batérie aj jej životnosť.

Klávesnica AccuType

Písať sa vám bude viac ako príjemne vďaka tejto moderne vymyslenej klávesnici s vystúpenými tlačidlami, ktorá vám prináša pohodlie pre vaše prsty. Jej výhodou je aj to, že je odolná voči tekutinám a tak sa nemusíte báť, že by ste ju obliatím zničili.

Klávesnica Accu Type - Lenovo IdeaPad G50-70

HD High Sence

Webkamera s vysokým rozlíšením ponúkne vašim známym alebo kolegom ten najlepší obraz pri videohovoroch, pri ktorom budete mať pocit ako by ste reálne zdielali jednu miestnosť. Rovnako dobrý obraz sa dostaví aj vám vďaka monitoru s rozlíšením obrazovky 1366x768 bodov.

Konektivita

Na pevný disk si dáta prenesiete a uložíte neskutočne rýchlo vďaka novej technológií USB 3.0 Super Speed, ktorá ponúka až 10 krát väčšiu rýchlosť ako predchodca. Na prenos môžete použiť aj rozhranie Bluetooth, s ktorým pripojíte svoje zariadenia alebo ostatné notebooky, čo je veľkou výhodou značky Lenovo. Najrýchlejšie pripojenie k webu vám zabezpečí 802.11 b/g/n WiFi.

Konektivita - Lenovo IdeaPad G50-70

Technické parametre

Notebook si zachováva svoju rýchlosť a plynulosť úkonov vďaka procesoru Intel® Core™ i3-4005UProcessor, operačnej pamäti, ktorá v tomto prípade dosahuje výkon 8 GB a grafickej karte ATI M230.

Parametre produktu

Kľúčové parametre produktu

Poskytovaný OS Windows 8
Dotyková obrazovka Nie
Operačná pamäť RAM 8 GB
Kapacita HDD 1000 GB
Typ vnútornej pamäte DDR3

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií LENOVO IdeaPad G50-70 15.6" i3-4005U W8.1 čierny (59-432336)

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami