LENOVO IdeaPad G50-70 N3558U 15.6" W8.1 čierna (59-432350)

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

Popis produktu

Spoľahlivý notebook Lenovo IdeaPad G50-70 zaujme svojim vzhľadom v čiernej farbe a nízkou hrúbkou svojho tela, ale aj tak obsahuje DVD mechaniku, s ktorou zlepšíte svoje možnosti. Po výkonovej stránke tiež ponúka kvalitu, pretože obsahuje procesor Intel s dvomi jadrami, operačnú pamäť s veľkosťou 4 GB a vlastnú grafickú kartu Radeon s kapacitou až 2 GB. Takto môže byť jeho obraz naplno ukázaný na displeji s uhlopriečkou 15,6 palca, ktorý navyše disponuje HD rozlíšením. Veľkou výhodou tohto zariadenie je jeho úspora energie, pri ktorom batéria vydrží nielen dlhšie na jedno nabitie, ale sa zvyšuje aj jej samotná životnosť a trvácnosť.

Základné informácie

Dostupný notebook Lenovo IdeaPad G50-70 zaujme už na prvý pohľad svojim skvelým dizajnom, pri ktorom si obľúbite jeho čiernu lesklú farbu, pomocou ktorej sa bude skvele vynímať v každom prostredí a zásadne vás prekvapí svojim tenkým telom, ktoré nemá ani dva a pol centimetra. Určite si ho ale obľúbite aj kvôli jeho výkonu, pretože disponuje vhodným technickým vybavením, pri ktorom zvládne radu funkcií, od bežného surfovania po webe alebo spúšťania bežných programov až po hranie herný titulov z posledných rokov.

 

Displej

Uhlopriečka notebooku je štandardných 15,6 palcov, ale jeho zobrazovacie vlastnosti a možnosti sú určite vynikajúce. Vyznačuje sa totiž HD rozlíšením, pri ktorom dostanete dôraz na každý bod a jeho povrch je lesklý, aby sa vám naň lepšie pozeralo a nič z obsahu vám tak neunikalo. Takto si naozaj vychutnáte videá a filmy, ale aj herný dej.

 

DVD mechanika

V súčasnosti je už takmer vzácnosťou nájsť mechaniku pre čítanie diskov na notebooku a o to prekvapivejšie je, že ju tu nájdete aj napriek jeho tenkému telu. Zvláda bežné CD a poradí si aj s viacerými formátmi DVD diskov.

Batéria

Pokročilá technológia Lenovo Energy Management využíva najnovších poznatkov k tomu, aby bola výdrž batérie na jedno nabitie čo najvyššia. Takto sa nielen zvyšuje čas, pri ktorom sa môžete venovať svojim úkonom, ale aj životnosť samotnej batérie, ktorú nebudete musieť počas používania notebooku meniť.

 

Technické vybavenie

Rýchly chod a zábezpeku spustenia väčšiny programov a hier si môže dovoliť vďaka svojmu hardwaru. Obsahuje totiž procesor Intel z rady Celeron, ktorý je vystavaný s modernou architektúrou Haswell a tak obsahuje dve jadrá s frekvenciou 1,7 GHz. Grafická karta je tu vlastná a tiež nie hocijaká, pretože je ňou AMD Radeon s veľkosťou 2 GB. K trojici sa pripája aj operačná pamäť, ktorá so svojou veľkosťou 4GB vystačí aj pre multitasking.

 

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií LENOVO IdeaPad G50-70 N3558U 15.6" W8.1 čierna (59-432350)

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami