LENOVO IdeaTab A10-70 10.1" 16GB (59-407938) Blue

Verzia operač.sys.: Android 4.2, Poskytovaný OS: Android, Operačná pamäť RAM: 1 GB, Slot pre pamäťovú kartu: Nie, Kapacita: 16 GB. Viac info

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

5,0 / 5

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

2 dva nákupy

Zobraziť 2 recenzie

Popis produktu

Skvelý Lenovo IdeaTab A10-70 Midnight Blue je praktický prenosný tablet. Je vhodný na sledovanie filmov či počúvanie hudby. Tablet má hrúbku 8,9 mm a jeho hmotnosť je len 561 gramov. Tento model je vybavený dotykovým 10,1“ displejom s vysokým rozlíšením 1280 x 800 bodov. Znamenité farby a široké pozorovacie uhly sú samozrejmosťou a vám tak neunikne nič čo sa deje na obrazovke. Tablet ponúka množstvo multimediálnych funkcií, ktoré využijete vo voľnom čase. Vybavený je operačným systémom Android 4.4 Kitkat určeným pre mobilné zariadenia. Vďaka Micro-USB OTG dokážete tablet prepojiť s inými zariadeniami.

10,1” displej s technológiou IPS a širokým pozorovacím uhlom

HD displej modelu A10 s viacdotykovým ovládaním ponúka bezchybné sledovanie filmov v živých farbách – vnútri aj vonku. Obrazovka s technológiou IPS (in-plane switching) poskytuje široké pozorovacie uhly – perfektné na zdieľanie obsahu s priateľmi.

Dlhá výdrž batérie

Tablet A10 vydrží vďaka 6340 mAh batérii 9 hodín nepretržitého používania s pripojením WiFi, vďaka čomu vás oslobodí od starostí s nabíjaním na celodenných cestách.

Dolby® Digital Plus s dvojicou stereo reproduktorov

Vylepšený zvuk pomocou technológie Dolby® umožňuje hlasitejší, prirodzenejší zvuk bez skreslenia – či už zvuk počúvate cez slúchadlá alebo stereofónne reproduktory tabletu A10.

Štvorjadrový procesor

Štvorjadrový procesor umožňuje lepší multitasking, ponúka plynulejší zážitok zo systému Android a eliminuje zasekávanie pri hraní hier alebo prehrávaní HD videa.

Duálne kamery

Model A10 vytvára vďaka zadnej 5 Mpx kamere skvelé fotografie a aj super autoportréty s 2 Mpx prednou kamerou, ktorá sa takisto výborne hodí na webové diskusie s priateľmi.

Voliteľná klávesnica Bluetooth

Voliteľná klávesnica Bluetooth modelu A10 zvyšuje produktivitu, umožňuje vám vychutnať si sledovanie s voľnými rukami a chráni váš tablet na cestách.

Satelitné GPS

So vstavaným satelitným GPS, ktoré funguje offline, sa už nikdy nestratíte. 

Aplikácie Lenovo DOit

Nové aplikácie DOit od spoločnosti Lenovo rozšíria vaše možnosti vrátane zdieľania dát s inými zariadeniami so systémom Android bez potreby siete, ochrany pred vírusmi a škodlivým softvérom a zálohovania vašich kontaktov a správ.

Úplná konektivita

Konektor Micro USB na nabíjanie a pripojenie periférnych zariadení a zásuvka na karty microSD na pohodlnú a jednoduchú rozšíriteľnosť.

 

Parametre produktu

Kľúčové parametre produktu

Verzia operač.sys. Android 4.2
Poskytovaný OS Android
Operačná pamäť RAM 1 GB
Slot pre pamäťovú kartu Nie
Kapacita 16 GB

Hodnotenie

5,0 / 5

2 recenzie LENOVO IdeaTab A10-70 10.1" 16GB (59-407938) Blue

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami

Jozef

29. 8. 2016

Celkové hodnotenie

Kvalita Nehodnotené

Hodnota za peniaze Nehodnotené


  • pomer cena / výkon

Robert

16. 12. 2015

Celkové hodnotenie

Kvalita Nehodnotené

Hodnota za peniaze Nehodnotené


  • funkcie / výbava
  • dizajn
  • výkon
  • jednoduchosť ovládania
  • pomer cena / výkon

Super, výkonný, veľký, dobrá výdrž batérie