LENOVO IdeaTab A7-50L 7", 8GB, Black (59-410282)

  • NAY EXTRA BONUS 4 %
  • Zľava 70 %

Verzia operač.sys.: Android 4.2, Typ procesora: MediaTek, Operačná pamäť RAM: 1 GB, Slot pre pamäťovú kartu: Áno, Rozlíšenie hl.fotoaparátu: 2 mpx. Viac info

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

5,0 / 5

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

1 jeden nákup

Zobraziť jednu recenziu

Popis produktu

Bezkonkurenčný svojou cenou aj technickým spracovaním, to je nový tablet LENOVO IdeaTab A7-50, ktorý vás očarí na prvý pohľad. Pokiaľ hľadáte štýlový, jednoduchý ale spoľahlivý a výkonný tablet v dostupnej cenovej kategórii, je táto novinka od spoločnosti LENOVO práve pre vás. Tablet sa vyrába v elegantnej čiernej farbe a disponuje výkonným štvorjadrovým procesorom s frekvenciou 1,3 GHz, operačnou pamäťou 1 GB a rozlíšenie displeja je 1280 x 800 pixelov. Určite vás zaujme aj kapacita disku, ktorá je až 8 GB. Do tabletu pohodlne a ľahko uložíte všetky potrebné údaje, ktoré vďaka jeho kompaktnej veľkosti môžete so sebou nosiť kamkoľvek, kde ich budete potrebovať.

Displej s technológiou IPS a širokým pozorovacím uhlom

HD displej modelu A7-50 ponúka bezchybné sledovanie filmov v živých farbách – vnútri aj vonku. Obrazovka s technológiou IPS (in-plane switching) poskytuje široké pozorovacie uhly – perfektné na zdieľanie obsahu s priateľmi v skupinách.

Štvorjadrový procesor

Štvorjadrový procesor umožňuje lepší multitasking, ponúka plynulejší zážitok zo systému Android a eliminuje zasekávanie pri hraní hier alebo prehrávaní HD videa.

 

Satelitné GPS

 

So vstavaným satelitným GPS, ktoré funguje offline, sa už nikdy nestratíte.

 

Úplná konektivita

 

Konektor Micro USB na nabíjanie a pripojenie periférnych zariadení a slot  na karty micro SD pre  pohodlnú a jednoduchú rozšíriteľnosť. Vďaka prednej 2 Mpx kamere vytvára skvelé autoportréty. Výborne sa hodí na webové diskusie s priateľmi.  Ďalšie zariadenia pripojíte cez rozhranie Bluetooth 4.0.

Komfort vo formáte do vrecka

S hrúbkou len 10 mm a hmotnosťou 320 g má model A7-50 perfektnú veľkosť na čítanie, počúvanie hudby a surfovanie po webe.


 

Parametre produktu

Kľúčové parametre produktu

Verzia operač.sys. Android 4.2
Typ procesora MediaTek
Operačná pamäť RAM 1 GB
Slot pre pamäťovú kartu Áno
Rozlíšenie hl.fotoaparátu 2 mpx

Hodnotenie

5,0 / 5

1 recenzia LENOVO IdeaTab A7-50L 7", 8GB, Black (59-410282)

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami

Žofia

2. 1. 2016

Celkové hodnotenie

Kvalita Nehodnotené

Hodnota za peniaze Nehodnotené


  • dizajn
  • jednoduchosť ovládania
  • pomer cena / výkon