LG 47LB700V

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

5,0 / 5

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

1 jeden nákup

Zobraziť jednu recenziu

Popis produktu

LG 47LB700V je opatrený skutočne tenučkým rámom, takže vás pri sledovaní nebude nič rušiť. Budete vidieť len čistý dokonalý obraz a to či budete sledovať filmy, programy alebo sa zabávať pomocou Live Menu a LG Store. Základným prvkom televízora je IPS panel, ten sa postará o realistické zobrazenie farieb. Pre jednoduché prvotné zapojenie a následné ovládanie je televízor vybavený operačným systémom webOS a tiež diaľkovým ovládačom LG Magic remote. 3D obraz si vychutnáte použitým ľahučkých okuliarov bez blikania obrazu a za rozumnú cenu.

 

 

 

Smart TV a webOS

LG SMART TV LG 47LB700V pracuje s operačným systémom webOS. Ten sa vyznačuje úplne jednoduchým užívateľským rozhraním a zjednoduší ovládanie a proces nastavovania televízora. SMART TV umožní využívať bohatú zábavu z LG Store. Môžete si užívať Live programy, videá na vyžiadanie (VOD), 3D obsah a rôzne aplikácie.

Smart TV a webOS - LG 47LB700V

Panel IPS

Kľúčovým prvkom, ktorý určuje kvalitu televízora LG 47LB700V je panel. Panel IPS sa vyznačuje dokonale prirodzenou reprodukciou farieb. Široký uhol pohľadu umožní vychutnať si farby v najvyššej kvalite z akéhokoľvek miesta a tiež sledovať obraz so stabilnými farbami a kontrastom.

Panel IPS - LG 47LB700V

Jednoduché pripojenie

Od prvého stretnutia s vaším televízorom sa môžete spoľahnúť a nechať navigovať systémom webOS. Uľahčí vám nastavovanie a spríjemní následné používanie. Bean Bird vás bude krok za krokom viesť jednoduchým a zábavným procesom.

Rýchly štart

Prepínanajte medzi živým televíznym vysielaním, aplikáciami a externým zariadením, všetko z jedného miesta, nech ste kdekoľvek s použitím ovládača LG Magic remote. Jednoduchým kliknutím na tlačidlo Domov (Home) môžete vyberať obsah a funkcie z Launcheru, ktorý je umiestnený v spodnej časti obrazovky. Pomocou Launcheru môžete prepínať medzi vysielanými televíznymi programami a ďalším obsahom.

Rýchly štart - LG 47LB700V

Live Menu a LG Store

SMART TV LG 47LB700V umožní využívať bohatú zábavu z LG Store. Môžete si užívať Live programy, videá na vyžiadanie (VOD), 3D obsah a rôzne aplikácie. Live Menu umožní surfovanie medzi kanálmi. Nájdite jednoducho ten správny kanál a prístup k podrobným informáciám o programe. Nenechajte si ujsť najpopulárnejšie televízne relácie a filmy s odporúčaniami z Live Menu. Odporúčania, kanály a nahrané informácie vidíte priamo na obrazovke Live Menu, stačí podržať kurzor diaľkového ovládania na TV obrazovke.

Live Menu a LG Store - LG 47LB700V

CINEMA 3D

Užite si pohodlnejšie sledovanie obrazu s použitím ľahkých 3D okuliarov bez blikania obrazu a bez batérie, a to za priaznivú cenu.

CINEMA 3D - LG 47LB700V

Hodnotenie

5,0 / 5

1 recenzia LG 47LB700V

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami

Ján

18. 3. 2015

Celkové hodnotenie

Kvalita Nehodnotené

Hodnota za peniaze Nehodnotené


  • funkcie / výbava
  • dizajn
  • pomer cena / výkon

Pred kúpou TV LG modelu LB s OS webOS som čítal na nete veľa recenzii, všetci väčšinou TV chválili po stránke obrazu, zvuku aj funkcii. So všetkým musím súhlasiť. Obraz je pekný, subwoofer dodáva zvuku kvalitu. Tenký rám okolo obrazovky dodáva TV šmrnc. Na TV sa pozerám z 3m vzdialenosti. Veľkosť 47" je akurát. TV je ľahký. Z funkcií som zatiaľ vyskúšal zdieľanie obrazovky z tabletu Asus do TV LG. Prepojenie je rýchle a jednoduché. Nahrávanie funguje iba na ext.HDD. Na USB kľúč sa nahrávať nedá. Prehrávanie filmov z USB kľúča je bezproblémové. 3D som doma ešte neskúšal, videl som ho len na predajni a vyzeralo to efektne. Pribalené sú 2ks okuliarov. Youtube funguje perfektne, ľahko sa vyhľadáva. Prezeranie web stránok je takisto rýchle a jednoduché. Úžasný je smart diaľkový ovládač, ktorým ovládate pohybom ruky kurzor na obrazovke. Ovládanie funkcií je tak rýchle a jednoduché. V balení je aj klasicky diaľkový ovládač. Nastavenie pripojenia Wifi je jednoduché. Jediné čoho som sa obával, že bude pomalý OS. Na moje prekvapenie je však webOS pomerne rýchly. Myslím si, že reakcie sú v norme. Štart TV je 5sec., prvé načítanie programového sprievodcu je do 10sec., potom je už prepnutie rýchle. Prepínanie medzi programami je okamžité. Štart web aplikácií (www, youtube..) je závislé od internetového pripojenia, ale inak je tiež do 10sec.<br /> TV LG 47LB700V môžem odporúčiť. S výberom TV som maximálne spokojný. Cena 519€ je výborná.