LG 55UB850V

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

Popis produktu

Obrazovka televízora LG 55UB850V má vysoké rozlíšenie 4K, ktoré poskytuje štvornásobne väčšie rozlíšenie než Full HD. Procesor LG Triple XD Engine ponúka obraz vo vysokej kvalite, ktorý sa vyznačuje vynikajúcimi farbami, kontrastom i jasom. Panel IPS 4K sa vyznačuje skvelou reprodukciou farieb a ich skvelým zobrazovaním na veľkej 55 palcovej obrazovke. 4K 3D+ vám spríjemní chvíle pri sledovaní 3D filmov v úžasnej ostrej kvalite obrazu. Rovnako ako obraz aj zvuk televízora LG 55UB850V sa vyznačuje vynikajúcou kvalitou a poskytuje realistický zážitok zo sledovania.

 

 

Panel IPS 4K

Panel IPS 4K určuje kvalitu televízora a vyznačuje sa neuveriteľne vernou reprodukciou farieb s rozlíšením 4K. Vďaka unikátnej štruktúre obnovuje panel IPS 4K svoj tvar rýchlejšie než ostatné panely. Stačí ak poklepete na obrazovku televízora LG 55UB850V alebo do nej strčíte prstom a presvedčíte sa sami. Farby vo vynikajúcej kvalite si môžete vychutnávať z ktoréhokoľvek uhlu a tak sledovať obraz s dokonal stabilnými farbami a kontrastom.

Rozlíšenie 4K

Televízor LG 55UB850V ponúka nový štandard vysokého rozlíšenia, nakoľko poskytuje obraz v 4-násobne vyššej kvalite ako rozlíšenie Full HD. Rozlíšenie 4K poskytuje vynikajúce zobrazovanie s úžasným počtom 8,3 miliónov pixelov. Obrazovka televízora má veľkosť uhlopriečky 49 palcov s rozlíšením 3 840 x 2 160 px. Vďaka novému a vyspelému procesoru LG Triple XD Engine, ktorý je zárukou vysokej kvality, je obraz televízora vynikajúci a môže sa pýšiť svojím skvelým zobrazením, dokonalosťou farieb ako aj vysokým kontrastom a jasom.

4K 3D+

4K 3D+ poskytuje komfortný a ostrý obraz televízora LG 55UB850V pri sledovaní vašich obľúbených 3D filmov. Vďaka štvornásobnému rozlíšeniu je zobrazenie programov v 3D lepšie a realistickejšie ako kedykoľvek predtým.

ULTRA realistický zvuk

Zvuk televízora LG 55UB850V je rovnako vynikajúci ako jeho obraz a v tejto skvelej kombinácii vám maximálne spríjemnia chvíle sledovania vašich obľúbených programov. Výkonný, viackanálový dopredu orientovaný systém reproduktorov poskytuje skvelý zvuk, ktorý vynikne viac než kedykoľvek predtým. Viackanálový priestorový zvuk vás pohltí zo všetkých strán a dodá dynamickosť a realistickosť vášmu sledovaniu.

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií LG 55UB850V

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami