LG 70LB650V

Popis produktu

Skvelý televízor LG 70LB650V v striebornom farebnom prevedení je zaradený do energetickej triedy A+. Je vybavený LED obrazovkou s rozlíšením 1920 x 1080 (Full HD) a s uhlopriečkou 178 cm. K dispozícii má operačný systém webOS. Sledovanie filmov a obľúbených relácii si užijete vďaka možnosti sledovať filmy v 3D kvalite. Ovládanie televízora je jednoduché a intuitívne. Rýchlo sa zorientujete v SMART TV. Je možné pripojenie na internet cez integrovanú WiFi. Tento model je kompatibilný s mobilnými telefónmi, tabletmi aj notebookmi. Televízor je vybavený zadnými aj bočnými konektormi a ako ďalšie vstupné zariadenia sú k dispozícii 3 konektory rozhrania HDMI.

Operačný systém webOS

LG 70LB650V má zabudovaný operačný systém webOS, ktorý spolu s užívateľským rozhraním poskytuje jednoduché ovládanie televízora a odstraňuje akékoľvek prekážky. Výkonný procesor Triple XD Engine, ponúka vysokú kvalitu obrazu, vďaka dosahovaniu úžasnej úrovne reprodukcii farieb, kontrastu a jasu. Optimalizácia kontrastu Picture Wizard III umožňuje ľahké upravovanie vlastností obrazu ako je napr. úroveň čiernej, farebný odtieň, ostrosť alebo podsvietenie.

Jednoduché vyhľadávanie a obsluha

Vyhľadávanie obsahov na televízore LG 70LB650V je veľmi jednoduché, môžete si vybrať z možnosti zadania vyhľadávania alebo povedania akéhokoľvek kľúčového slova a pomocou univerzálnych funkcií vyhľadávania sa vám okamžite ukáže príslušný zoznam. Kliknutím na tlačidlo Home môžete vybrať obsah alebo funkciu z Rýchleho štartu, ktorý umožňuje ľahké prepínanie medzi TV programami. Na obrazovke Live Menu môžete vidieť odporučené kanály, vyhľadávanie alebo nahrané informácie.

Krištáľovo čistý obraz

Obraz televízora LG 70LB650V je krištáľovo čistý a poskytuje výborný vzhľad aj rýchlo sa pohybujúcich scén, ktoré môžete sledovať v úžasnej kvalite bez akéhokoľvek rozmazania. Panel IPS zaručuje odolnosť obrazovky a jasný a stabilný obraz. Full HD rozlíšenie poskytuje maximálne pohodlie a vernú reprodukciu farieb, ktoré sú identické s originálom obrazu. Stabilný obraz vďaka IPS panelu zabezpečuje pevnosť a odolnosť obrazovky. Ostrý obraz televízora a jeho veľký displej s 60 palcovou uhlopriečkou vám zaručia príjemné sledovanie vašich obľúbených programov.

Skvelý zvuk

Zvuk televízora LG 70LB650V vás tiež poteší svojou kvalitou a „top-down“ efekt vo vás vyvolá pocit, že zvuk sa šíri zo stropu priamo nad ním. Vďaka tomuto efektu môžete dosiahnuť realistickejší pocit zo zvuku. Funkce Clear Voice II automaticky rozpozná a optimalizuje hlasitosť ľudských hlasov vo filmoch a televíznych reláciách, aby vynikla lepšie medzi okolitým zvukom.

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií LG 70LB650V

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami