LG GSB325PVQV, chladnička SBS

Popis produktu

Ak hľadáte absolútne špičkový a maximálne praktický a kvalitný spotrebič do kuchyne, nezaváhajte a kúpte si LG GSB325PVQV - elegantnú americkú chladničku s mrazničkou s dverami Side by Side (SBS) v štýlovom nerezovom prevedení. Vďaka Total No Frost sa netvorí sa námraza, Multi Air Flow zaručí rozšírené prúdenie vzduchu. Skvelá je aj antibakteriálna ochrana tesnenia Bioshield ™, alarm otvorených dverí a detská poistka. Model je ekologicky priateľský a úsporný v triede A+. Medzi ďalšie vychytávky patrí zásuvka Moist Balance ™ Crisper (mriežka) na udržanie optimálnej úrovne vlhkosti pre uskladnenú zeleninu a ovocie.

 

 

 

Invertorový lineárny kompresor (Inverter Linear Compressor)

Vďaka technológii invertorového lineárneho kompresora (Inverter Linear Compressor) zaujímajú chladničky LG vedúcu pozíciu na trhu z hľadiska úspory energie, kapacity, odolnosti a  doby, počas ktorej potraviny zostávajú čerstvé. Inverter Linear Compressor LG účinne reguluje chladiaci výkon a obmedzuje vnútorné trenie. Zmena recipročného pohonu na piestový znamená optimálnu účinnosť a veľké energetické úspory. S menším počtom trecích miest dochádza k výraznému zníženiu hlučnosti a súčasne sa zvyšuje odolnosť výrobku, takže LG môže na svoj invertorový lineárny kompresor ponúknuť desaťročnú záruku aj oficiálne preverenú 20-ročnú životnosť.
Rýchlosť opotrebenia je výsledkom priemerného zmenšovanie rozmerov vnútorných súčastí jednotlivých typov kompresorov.

Total No Frost

LG Chladničky s funkciou Total No Frost (nenamŕzajúce) nie je nutné odmrazovať. Cirkulácia vzduchu rovnomerne rozprestiera studený vzduch a potraviny kdekoľvek v chladničke vydržia dlhšie čerstvé. Zachovanie čerstvých potravín je možné kdekoľvek v chladničke. Funkcia No Frost vám tiež umožní ľahký prístup k zmrazeným potravinám a zároveň si zachovávajú čistejší interiér.

Moist Balance Crisper™ - priehradka na zeleninu a ovocie

Ide o špeciálnu priehradku s mriežkovaným krytom, ktorá udržiava optimálnu úroveň vlhkosti. Vlhkosť z uložených potravín sa odparuje a potom zráža na mriežke. To udržiava správnu rovnováhu vlhkosti v priehradke.

Multi Air Flow - rozšírené prúdenie chladného vzduchu

Systém rozšíreného prúdenia vzduchu, ktorý zaisťuje efektívnu cirkuláciu chladného vzduchu a eliminuje teplotné odchýlky v chladničke i mrazničke. Vďaka tomuto systému sa po každom otvorení chladničky rýchlejšie obnovuje vnútri nastavená teplota.

Bioshield™ - antibakteriálna ochrana dverného tesnenia

Tesnenie dverí je ošetrené antibakteriálnym činidlom, ktoré bráni rastu plesní, a tak bráni deformácii tesnenia.

Detský zámok

Bezpečnosť pre Vás a Vašich blízkych je pre nás veľmi dôležitá. Naše výrobky minimalizujú nebezpečenstvo a riziká a poskytujú prostredie priateľské k deťom.

Vysoká odolnosť

Invertorový lineárny kompresor (Inverter Linear Compressor) LG s desaťročnou zárukou vám prinesie pokoj na duši. LG teraz zaručuje vysokú odolnosť na základe výsledkov zrýchlených testovania 20 ročnej životnosti, ktoré vykonáva organizácia VDE *.

* VDE je združenie pre elektrické, elektronické a informačné technológie a súvisiace vedné odbory, technológie a aplikácie.

Vlastnosti

  • Chladnička Side By Side
  • Akumulačná doba: 5,5 hod.
  • Multi Air Flow
  • BioShiel
  • Moist Balance - udržiavanie vhlkosti
  • LED osvetlenie
  • Lineárny kompresor so zárukou 10 rokov
  • 5 teplotných senzorov
  • Alarm otvorených dverí
  • Detská poistka

 

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií LG GSB325PVQV, chladnička SBS

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami