Liebherr GP 4013

  • NAY EXTRA BONUS 4 %

Skriňová mraznička, Objem: 406 l, Ročná spot. energie: 193 kWh, Maximálna hlučnosť: 38 dB, Mraziaci výkon: 26 kg/24h, Akumulačná doba: 34 h, Rýchle zmrazenie: Áno", Počet zásuviek: 8, Šírka: 69,7 cm, Výška: 194,7 cm, Hĺbka: 78,5 cm. Viac info

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

Popis produktu

Skriňová mraznička Liebherr GP 4013 v bielej farbe je zaradená do energetickej triedy A+++. Jej vnútorný objem pre skladovanie potravín dosahuje 406 l. Potraviny môžete pohodlne ukladať do Vario Space priestoru s 8 priehľadnými zásuvkami. Vnútorný priestor osvetľujú postranné žiarovky. Vo výbave má tiež praktickú detskú poistku. Mraziaca kapacita dosahuje 26 kg/24 hod. a akumulačná doba v prípade výpadku prúdu 34 hodín. Maximálna hlučnosť mrazničky Liebherr GP 4013 je 38 dB.

 

 

Praktický objem

Skriňová mraznička Liebherr GP 4013 disponuje vnútorným objemom 406 litrov, čo zaručuje uskladnenie dostatočného množstva potravín. Praktický objem poskytne dôkladné uskladnenie a mrazenie najrôznejším druhom pokrmov. Potraviny môžete uložiť do 8 prehľadných zásuviek, vďaka ktorým budete mať vždy prehľad nad uskladnenými lahôdkami. Mraznička je ako stvorená pre tých, ktorí hľadajú kvalitný spotrebič na uskladnenie a zmrazenie svojich potravín. Flexibilné usporiadanie potravín v priestore, Vám umožňujú vyberateľné sklenené medzipodlážky a priehľadné zásuvky. Tak aj pri extra veľkých, mrazených produktoch, môžete celý priestor využiť ako Vario Space.

Preč s námrazou vďaka Smart Frost

Okolo vnútornej nádoby, mraziacej časti je ovinutý výparník chladničky. To vedie k očakávanej menšej tvorbe námrazy, rovnomernému rozdeleniu teploty a v prvom rade, k viditeľnej úspore energie. Vnútorné steny sú obzvlášť hladké a tak ľahko čistiteľné a vy tak ušetríte čas, stratený obúchavaním nadbytočného ľadu. Flexibilné usporiadanie potravín v priestore, Vám umožňujú vyberateľné sklenené medzipodlážky a priehľadné zásuvky. Tak aj pri extra veľkých, mrazených produktoch, môžete celý priestor využiť ako Vario Space.

Mraziaci výkon

Vyberte si mrazničku, ktorá Vás ohúri svojim výkonom. Skriňová mraznička sa môže pochváliť naozaj skvelým mraziacim výkonom. Za 24 hodín dokáže zmraziť až 26 kg surovín. Odteraz sa už nemusíte báť, že by Vaše potraviny neboli dostatočne zmrazené. Skvelé výsledky mraznička dosahuje i pri poruche či výpadku elektrického prúdu. I vtedy si dokáže udržať nízku teplotu až 34 hodín. Vďaka skvelému mraziacemu výkonu si Vaše potraviny zachovajú svoju kvalitu i čerstvosť po dlhú dobu.

Tichý chod mrazničky

Ak Vám prekáža Vám hluk, ktorý vydáva Vaša stará mraznička pri mrazení, rozlúčte sa s ňou a zaobstarajte si skriňovú mrazničku, ktorá je veľmi tichá. Svojim mimoriadne tichým chodom Vás zaručene nebude rušiť pri práci či príjemných chvíľach strávených s rodinou či priateľmi v pohodlí Vášho domova. Jej hlučnosť dosahuje len 38 dB, čo je zárukou nerušeného chodu mrazničky a Vašej spokojnosti.

Parametre produktu

Kľúčové parametre produktu

Výška 194.7 cm
Celkový čistý objem 406 L
Mraziaci výkon 26 kg/24h

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií Liebherr GP 4013

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami