MIO MOOV M610 FULL EUROPE

Popis produktu

Úžasná auto navigácia MIO MOOV M610 má veľmi jednoduché použitie vďaka menu QuickStartTM, inteligentnú klávesnicu a odľahčený dizajn. Je vybavená veľkolepým širokouhlým displejom 5" pre prehľadnejšie mapy a čítanie. Funkcia IQ RoutesTM zaručuje ponuku optimálnej trasy a skutočné údaje. Prístroj navrhuje váš štýl jazdy, má sprievodcu jazdných pruhov i požičovňu máp, vďaka čomu ušetríte až 80% kúpnej ceny. Včas vás upozorní na rýchlostné kamery a rýchlejšie určí vašu polohu s technológiou SiRFInstantFixII™. Auto navigácia MIO MOOV M610 vám umožní spoľahlivo a rýchlo dosiahnuť váš cieľ.

Displej a jednoduché používanie

Nová auto navigácia MIO MOOV M610 má veľmi jednoduché použitie vďaka menu QuickStartTM, ktoré je veľmi zrozumiteľné a umožní vám nájsť váš cieľ rýchlejšie. Odľahčený dizajn je nadmieru praktický. Pýchou prístroja je veľkolepý širokouhlý displej 5", ktorý zaručuje skvelú a lepšiu čitateľnosť máp a zreteľnejšie zobrazovanie inštrukcií. Klávesnica Quick Spell TM vám veľmi rýchlo, na základe zvolených prvých písmen, ponúkne možné názvy cieľu.

Optimalizácia trasy a určenie polohy

Najefektívnejšie dosiahnutie cieľu umožňuje funkcia IQ RoutesTM, ktorá zaručuje optimalizáciu trasy na základe skutočných údajov zozbieraných od miliónov vodičov. S technológiou SiRFInstantFixII™ budete vždy spokojní s presným a rýchlym príjmom GPS signálu, kdekoľvek sa budete nachádzať.

Užitočné funkcie

Auto navigácia MIO MOOV M610 je vybavená mnohými praktickými a revolučnými funkciami, vďaka ktorým bude cestovanie pohodlnejšie a efektívne ako nikdy pred tým. Okrem toho, že dokáže predpovedať čas príjazdu navrhuje zlepšenia trasy, s funkciou LearnMe™ určí a navrhne dokonca váš štýl jazdy. Samozrejme vám zdelí včas, kedy máte odbočiť, za oznámenia aj názvov ulíc a aj spomaliť a dodržať povolenú rýchlosť, lebo upozorňuje i na umiestnenie rýchlostných kamier. Aby ste vedeli pohotovo, kde sa máte zaradiť je vybavená aj sprievodcom jazdných pruhov.

Požičovňa máp

S auto navigáciou MIO MOOV M610 ušetríte svoj čas, nervy a až 80% kúpnej ceny máp vďaka tomu, že umožňuje zapožičanie mapy určitej krajiny na až 30 dní.

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií MIO MOOV M610 FULL EUROPE

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami