PANASONIC DMP-BDT700EG

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

Popis produktu

Nový prehrávač PANASONIC DMP-BDT700EG vám zaručí špičkovú kvalitu obrazu vďaka vstavanému prevzorkovaniu FullHD Blu-ray na ohromujúce 4K, v ktorom prehráva aj JPEG formát. Poteší vás i úchvatný FullHD 3D obraz a prevod 2D na 3D. Má prístup k širokej škále online obsahu, webovým prehliadačom a sieťovému prehrávaniu DLNA aj z USB. Podporuje médiá BD, CD a DVD. Má funkciu WiFi pripojenia a konektory 2.0 HDMI, 7.1-kanálový analógový audio výstup a USB. S prehrávačom PANASONIC DMP-BDT700EG s hliníkovým čelným panelom si vychutnáte dokonalý zvuk a obraz v UltraHD rozlíšení.

Vlastnosti

Špičkový nový prehrávač PANASONIC DMP-BDT700EG vám umožňuje sledovať vaše obľúbené filmy a ďalší kompatibilný obsah v ultra vysokej kvalite obrazu 4K v pohodlí vášho domova. S 2.0 HDMI konektorom sa môžete pripojiť aj k iným zariadeniam a vychutnávať si všetko v krištáľovo čistom a živom obraze 4K. Toto úžasné živé stvárnenie vo vysokom rozlíšení navodí atmosféru digitálneho kina celej vašej rodine. Má podporu médií BD,CD DVD. S konektorom USB si v tejto špičkovej kvalite zobrazenia môžete prehliadať aj obsah externých zariadení. 7.1-kanálový analógový audio výstup navyše zaručí neuveriteľne vysokú kvalitu zvuku, ktorá je vyššia ako sa očakáva pri spracovaní digitálnych a analógových zvukových signálov Blu-ray 3D prehrávčov.

4 K (UltraHD) a prevod 2D na 3D

Tento revolučný prehrávač PANASONIC DMP-BDT700EG disponuje už spomenutou funkciou prevzorkovania na 4K, čiže UltraHD rozlíšenie, v ktorom zobrazuje aj JPEG formát. Táto funkcia ihneď analyzuje a upravuje signály jasu a farby v rámci výstupného signálu pre každý pixel. Dokáže tiež konvertovať vstupný signál na videosignál v 4K. Toto 4-násobne vyššie rozlíšenie ako obrázky vo FullHD si vyžaduje televízor s rovnakým rozlíšením a budete pripravení na budúcnosť dokonalého obrazu. Váš zážitok z pozerania vyzdvihuje aj funkcia prevodu klasického dvojrozmerného zobrazenia do priestorového 3D obrazu.

Online obsah a zdieľanie

Prehrávač ponúka neobmedzený obsah a inteligentné pripojenie k sieti cez Ethernet, či funkciu WiFi a podporuje technológiu Miracast. Budete mať prístup k online službám, webovým prehliadačom a aplikáciám. Vďaka sieťovému prehrávaniu DLNA si v tomto rozlíšení vychutnáte obsah aj smartfónov a ďalších zdrojov.

Dizajn

Blu-ray 3D prehrávač PANASONIC DMP-BDT700EG má elegantný dizajn s čistými líniami v čiernej farbe a hliníkový čelný panel.

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií PANASONIC DMP-BDT700EG

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami