PANASONIC TX-48AS640E

Popis produktu

PANASONIC TX-48AS640E vám na 48 palcovej, teda 121 cm obrazovke poskytne kvalitný a živý obraz vďaka vybavenosti 3D LED Full HD technológii, resp. VIERA obrazu s frekvenciou 1200 Hz. Všetko toto z úzadia ťahá a podporuje dvojjadrový procesor. Využiť tiež môžete WiFi pripojenie, resp. BT technológiu. Ovládanie vám zjednodušuje možnosť ovládania pomocou hlasu. PANASONIC TX-48AS640E poskytne aj využitie rôznych aplikácií, resp. funkciu WEB prehliadača. Zaujímavou je tiež možnosť konverzie z 2D na 3D. Pokiaľ ide o pripojenie, je možnosť využiť 3x HDMI, 2x USB, LAN, WiFi, CI, RCA, optický a samozrejme slúchadlový výstup.

my Home Screen

SMART televízor PANASONIC TX-48AS640E nedisponuje len kvalitnými funkciami čo sa týka zobrazovania, ale poskytne vám aj vynikajúce pohodlie a prehľadnosť. Postará sa o to napríklad aj štýlová a intuitívna úvodná obrazovka my Home Screen. Môžete si ju prispôsobiť presne pre vás – tak že si ju vybavíte svojimi obľúbenými aplikáciami a obsahom. Takto budete mať veľmi rýchly a jednoduchý prístup ku všetkému čo máte radi.

Dvojjadrový procesor

SMART televízor PANASONIC TX-48AS640E pracuje a zobrazuje na základe dvojjadrového procesora. Procesor zabezpečí jednoduchšie používanie kvalitných a inteligentných funkcií pomocou plynulej prevádzky. Využívanie tohto procesora zabezpečuje naozaj kvalitný pôžitok z vysokorýchlostného spracovania a to aj pri multitaskingu a surfovaní po webe. Procesor tiež umožňuje spúšťanie viacerých aplikácií a zobrazovanie webových stránok.

Ovládanie hlasom

SMART televízor PANASONIC TX-48AS640E je okrem iných vybavený aj skvelou funkciou ovládania hlasom. Zabezpečí vám to naozaj pohodlné a jednoduché ovládanie a vyhľadávanie obsahu. Pracuje to konkrétne tak, že požadovaný obsah môžete rýchlo a jednoducho vyhľadať pomocou funkcie Hlasový sprievodca. Prostredníctvom hlasovej funkcie sa môžete aj jednoducho prihlásiť. Televízor dokáže rozpoznať záznam hlasu a takto sa veľmi jednoducho a rýchlo prihlásite.

3D televízor

SMART televízor PANASONIC TX-48AS640E vás očarí aj 3D zážitkami z televíznej obrazovky. Umožní vám sledovať rôznorodý 3D obsah, konkrétne športové prenosy, akčné scény, kinofilmy a podobne v realistických 3D obrázkoch. Sami si vyberiete spôsob zobrazenia ktorý vám vyhovuje najviac. Televízor pracuje s 3D metódou aktívnej uzávierky, ktorá poskytuje vysokokvalitné obrázky 3D. V súčinnosti pracuje aj 3D metóda polarizovaného zobrazovania, ktorá sprostredkuje pohodlné dlhodobé pozeranie.

Funkcia Swipe & Share

SMART televízor PANASONIC TX-48AS640E umožňuje jednoduché zdieľanie obsahu vo vašom smartfóne na veľkej obrazovke. Prostredníctvom tejto funkcie si veľmi jednoducho prepojíte váš inteligentný telefón alebo tablet s televízorom a môžete bez obmedzení zdieľať a zobrazovať obsah, ale tiež aj zabezpečiť jednoduchú obsluhu.

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií PANASONIC TX-48AS640E

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami