PANASONIC TX-50A400E

Popis produktu

PANASONIC TX-50A400E je zaujímavý LED televízor, ktorý ponúka kvalitné možnosti pripojenia. Pracuje na báze LED Full HD obrazovky s technológiou VIERA. To samo hovorí o kvalite obrazu, ktorý bude ostrý a živý. Televízor ponúka široký pozorovací uhol 176 stupňov, ktorý sa postará o to, že na obrazovku budú vidieť plnohodnotne všetci diváci v obývačke. LED TV PANASONIC TX-50A400E poskytne aj kvalitný prehrávač médií, ktorý prehrá väčšinu súčasných formátov videí a hudobných formátov. O kvalitnú konektivitu sa starajú 2x HDMI (vstup 2 s ARC), USB, CI, RCA, optický a slúchadlový výstup.

HDMI vstup

LED TV PANASONIC TX-50A400E vám okrem tradičného pozerania filmov a televíznych programov poslúži aj ako centrum domácej zábavy. Je možné pripojiť napríklad BD prehrávače, resp. hracie konzoly. Môžete tak urobiť prostredníctvom HDMI portov. Pomocou nich a HDMI kábla môžete súčasne pripojiť viacero zariadení, prehrávačov a konzol. Po ich pripojení už naozaj nič nestojí v ceste kvalitnej zábave!

USB vstup

LED TV PANASONIC TX-50A400E ponúka tiež možnosť pripojenia zariadení prostredníctvom USB portu. USB port vám kvalitne poslúži napríklad v prípade potreby pripojenia digitálneho fotoaparátu, USB kľúča, alebo iných externých médií. Budete si z nich môcť prezerať napríklad rodinné fotografie z osláv, aj dávnejších a príjemne spomínať. Televízor sa takýmto spôsobom postará o zobrazenie vašich spomienok na kvalitnej a rozmernej obrazovke.

Kvalitný prehrávač médií

LED TV PANASONIC TX-50A400E sa nenechá zahanbiť v žiadnej situácií. Dokáže vám okrem kvalitného zobrazovania filmov a televíznych relácií, športových prenosov, zobraziť napríklad aj obsah USB kľúča, teda napríklad rodinné fotografie. Zobrazí vám ich vo vysokej kvalite a na veľkej obrazovke. Pri prezeraní fotografií si môžete pomocou zaujímavých funkcií nastaviť napríklad pozadie v podaní hudby, alebo rôzne iné efekty.

Funkcia V-Audio

LED TV PANASONIC TX-50A400E poskytne divákom okrem skvelého obrazu aj precítený a priestorový zvuk. Urobí tak pomocou systému produkovania zvuku V-Audio. Táto funkcia zabezpečí reprodukciou zvuku ako naživo. Takmer dokonalá reprodukcia zvuku je funkciou V-Audio zabezpečovaná prostredníctvom jednotky reproduktora, ktorý má vynikajúce smerové charakteristiky, a vytvára priestorový zvuk, ktorý sa dostane ku každému v obývačke.

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií PANASONIC TX-50A400E

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami