PHILIPS 40PFS6719/12

Popis produktu

Dizajn tenkého LED televízora Smart Full HD PHILIPS 40PFS6719/12 je naozaj jedinečný. Tenučký rámik, slim prevedenie a čistá biela farba sa stanú skutočnou lahôdkou pre oči. Krásne prevedenie však nie je to jediné čo vás očarí. Samozrejmosťou je kvalitný čistý obraz a moderné technológie. Vybavenie technológiou WiFi vás jednak pripojí k online svetu a zábave a tiež podporí ďalšie funkcie. Televízor Smart môžete využiť ako server a pripojiť sa k ďalšiemu televízoru v rovnakej sieti WiFi a previesť digitálne vysielanie na klientský televízor. Na zdieľanie obsahu medzi chytrým zariadením a televízorom je tu Wi-Fi Miracast™ a aplikácia MyRemote. Tá tiež umožní ovládať televízor pomocou chytrého zariadenia.

400Hz PMR

Televízor ponúka 400Hz Perfect Motion Rate pre hladký pohyblivý obraz. Vďaka tomu si vychutnáte rýchle športové stretnutia, akčné hry alebo filmy bez nepríjemného skákania.

400Hz PMR - PHILIPS 40PFS6719/12

Digital Natural Motion

Funkcia sa stará o plynulý pohyblivý obraz. Pri akčných filmoch či športových zápasoch si s jej pomocou vychutnáte vylepšený pohyb bez trhania, dokonale ostrý, hladký a plynulý obraz.

Digital Natural Motion - PHILIPS 40PFS6719/12

Technológia Pixel Precise HD

Smart LED televízor ponúkne technológiu Pixel Precise HD od firmy Philips. Táto technológia prinesie svet zábavy a kvalitného obrazu priamo k vám. Vychutnajte si napríklad obľúbené dokumenty o prírode a cestovaní so živým obrazom vo vysokom jase. Obrazovka bude zaplavená farbami a vysokým kontrastom prostredníctvom hlbokej čiernej a jasnejšej bielej.

Technológia Pixel Precise HD - PHILIPS 40PFS6719/12

Ambilight

Tenký Smart Full HD televízor PHILIPS 40PFS6719/12 spraví z vašej obývačky nie len miesto kde budete pozerať televízor, ale bude to aj miesto komplexnej zábavy. Televízor je vybavený technológiou Ambilight. Postará sa o to že televízor vám poskytne intenzívnejšie zážitky vďaka premietaniu extra širokého jasu súčasne z dvoch strán obrazovky na priľahlé steny. Dôsledkom toho budú žiarivé farby a svetlo, ktoré vám poskytnú pútavý a intenzívny zážitok.

Ambilight - PHILIPS 40PFS6719/12

Aplikácia MyRemote

Televízor PHILIPS 40PFS6719/12 môžete ovládať priamo z vášho chytrého zariadenia. Pomocou aplikácie MyRemote App môžete zdieľať obsah z chytrého zariadenia do televízora.

Aplikácia MyRemote - PHILIPS 40PFS6719/12

Cloud TV a Cloud Explorer

Pomocou inteligentných aplikácií Cloud Explorer a Cloud TV vám Smart LED TV prinesie nový spôsob sledovania televízie. Jedinečný spôsob. Cloud TV vám poskytne na výber stále viac TV kanálov z celého sveta. Aplikácia Cloud Explorer zjednoduší zdieľanie s priateľmi blízkymi aj vzdialenými vďaka prístupu k účtu Dropbox jednoducho cez televízor. Váš obsah si tak budete môcť prezerať na kvalitnej a veľkej obrazovke.

Cloud TV a Cloud Explorer - PHILIPS 40PFS6719/12

Multiroom TV

Televízor Philips je vybavený funkciou Multiroom TV. Pomocou nej môžete prekročiť hranice tradičného vysielania. Televízor budete môcť použiť aj ako server a pripojiť knemu iné televízory, ktoré používajú tiež sieť WiFi. Po pripojení je možné zdieľať digitálne vysielanie TV a samozrejme aj nahrávky medzi týmto konkrétnym a klientskym TV.

Multiroom TV - PHILIPS 40PFS6719/12

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií PHILIPS 40PFS6719/12

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami