Philips HR7762/00 Viva Collection

Kuchynský robot, Príkon: 750 W, Počet rýchlostí: 2, Pulzný spínač, Materiál nádoby: plast, Objem: 2,1 l. Viac info

5,0 / 5

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

4 dva nákupy

Zobraziť 4 recenzie

Popis produktu

Kvalitná práca a príprava jedál v kuchyni bez pomoci kuchynského robota – to je nemysliteľná kombinácia! Kuchynský robot je veľmi potrebný pomocník, ktorý sa postará o prípravu a úpravu surovín potrebných na varenie, pečenie. Takýmto pomocníkom je aj kuchynský robot PHILIPS HR7762/00. Je to vlastne kompaktná zostava 3 v 1. Vo výbave nájdete aj misu o objeme 2,1 litra, mixér a mlynček. O spracovanie surovín sa postarajú aj 4 disky z nehrdzavejúcej ocele. O kvalitnú prácu sa stará aj technológia PowerChop, ktorá vynikajúco poseká všetko čo jej príde do cesty. O pohon všetkých funkcií a nástavcov kuchynského robota PHILIPS HR7762/00 sa postará výkonný 750 W motor. Nástavce zvládnu hravo až 28 funkcií. Výkon si môžete regulovať, sú k dispozícii dva výkonnostné stupne a k tomu ešte pulzný stupeň.

750 W motor

Srdcom každého kuchynského robota je motor. Ten poháňa všetky funkcie a nástavce a podobne. Bez neho by bol robot stratený. V prípade kuchynského robota PHILIPS HR7762/00 sa jedná o veľmi výkonný 750 W motor. Výkon motora sa reguluje dvomi rýchlosťami. Ak vám nebudú stačiť tieto základné rýchlosti, je k dispozícii aj pulzný stupeň. Ten sa postará aj o náročné spracovania. Odporúča sa nastaviť nízku rýchlosť pri šľahaní smotany, vajec alebo pri príprave chlebového, resp. liateho cesta. Vyššia rýchlosť je vhodná na sekanie cibule a mäsa, mixovanie krémových nápojov a polievok alebo drvenie a krájanie a strúhanie.

Technológia PowerChop

Táto technológia je vlastne kombináciou viacerých funkcií, resp. faktorov. Kombinuje sa v nej tvar čepelí, rezný uhol a vnútorná nádoba. Táto kombinácie poskytne naozaj skvelé výsledky sekania mäkkých ale aj tvrdých surovín. Spomenutá nádoba je vhodná aj na výrobu pyré alebo miešanie cesta na koláče.

Až 28 funkcií nástavcov

Kuchynský robot PHILIPS HR7762/00 je naozaj skvelo vybavený. Do jeho výbavy patrí množstvo doplnkov. A väčšina z nich je umývateľná v umývačke riadu. Sem patrí napríklad nástroj na miesenie hustého aj liateho cesta, nôž na sekanie z nehrdzavejúcej ocele, rôzne diskové nástavce vhodné na strúhanie aj drvenie. Ďalej sem patrí litrový nerozbitný mixér vhodný na mixovanie, rozmiešavanie alebo aj drvenie rôznych surovín. A nakoniec sem patrí aj šľahací disk a sekací mlynček.



Kuchynský robot, 750 W, 2 nastavenia rýchlosti a pulzný stupeň, Disky na krájanie, strúhanie, granulovanie, hranolky (nehrdzavejúca oceľ), 28 funkcií, Farebne rozlíšené príslušenstvo, Nerozbitná nádoba, Príslušenstvo umývateľné v umývačke riadu, 1 m kábel

Parametre produktu

Kľúčové parametre produktu

Hnetací nástroj Áno
Materiál nádoby plast
Počet rýchlostí 2
Príkon 750 W
Pulzný spínač Áno

Hodnotenie

5,0 / 5

4 recenzie Philips HR7762/00 Viva Collection

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami

Zoltan

2. 1. 2017

Celkové hodnotenie

Kvalita Nehodnotené

Hodnota za peniaze Nehodnotené


  • pomer cena / výkon

Miroslav

10. 8. 2016

Celkové hodnotenie

Kvalita Nehodnotené

Hodnota za peniaze Nehodnotené


  • funkcie / výbava
  • jednoduchosť ovládania
  • pomer cena / výkon

Monika

27. 12. 2015

Celkové hodnotenie

Kvalita Nehodnotené

Hodnota za peniaze Nehodnotené


  • funkcie / výbava
  • dizajn
  • jednoduchosť ovládania
  • pomer cena / výkon

V tejto cenovej kategórii veľmi dobrý robot, hľadala som hlavne na strúhanie surovín, a aby mal aj mixérový nástavec. Toto všetko mi tento robot splnil, plus ma veľmi potešilo, že sa dá použiť na mletie orieškov. Nástavec na šlahanie som zatiaľ nepoužila (taký ten zvlnený tanier), takže ten nehodnotím. Ale strúhanie zvláda perfektne.<br /> Trošku sa pri používaní zohrieva, takže si musím dávať pozor napr. pri mletí orieškov, aby mi ich veľmi nezohrial.<br /> Vyskúšala som aj hranolkovač, ale ten nebudem používať, hranolky mali zaujímavý polkruhový tvar.<br /> Strúhacie nástavce sú kvalitné, otvor na vkladanie surovín je dosť široký. Dve rýchlosti sú dostačujúce.<br /> Nástavec na spracovanie cesta neplánujem používať, na výrobu cesta mám doma iný spotrebič.


Radovan

25. 11. 2015

Celkové hodnotenie

Kvalita Nehodnotené

Hodnota za peniaze Nehodnotené


  • funkcie / výbava
  • dizajn
  • výkon
  • jednoduchosť ovládania
  • pomer cena / výkon

Spoľahlivý,výkonný a za super cenu,Odporúčam