REMINGTON D5800 EASY CORD, fen

Koncentrátor vzduchu: 1. Viac info

5,0 / 5

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

1 jeden nákup

Zobraziť jednu recenziu

Popis produktu

Poznáte to určite dobre všetci. Máte isť na stretnutie o a vy sa začnete sprchovať 10 minút pred odchodom. A potom zistíte že máte mokré vlasy. Čo teraz? Riešením je kvalitný fén. A takýmto fénom je aj REMINGTON D5800 EASY CORD. Základom je kvalitný motor ktorý ponúka výkon 2100 Wattov. Vzduch je vedený cez keramickú ionizačnú mriežku, ktorá zabezpečuje lesk bez krepatenia. Charakteristickým pre fén REMINGTON D5800 EASY CORD je praktický zasúvací a samonavíjací napájací kábel. Pri práci s môžete vybrať z 3 teplôt a 2 rýchlostí. Ku kvalitnému výsledku vám dopomôžu aj funkcie studená vlna a koncentrátor. A nakoniec, čistenie je tiež súčasť používania. V tomto prípade je riešené jednoducho. Zadná mriežka sa jednoducho čistí.

Keramická ionizácia

Fén REMINGTON D5800 EASY CORD vám ponúkne okrem iného aj funkciu keramickej ionizácie. Táto zabezpečí neodolateľne jemný účes. Navyše tento účes dosiahne bez krepatenia a budete ho mať hotový za chvíľku. Pomocou šikovnej technológie sa tiež zbavíte nepríjemného elektrizovania vlasov.

Samonavíjací kábel

S káblom je niekedy riadna oštara. Nie a nie ho dôkladne a prakticky zvinúť a uskladniť. Fén REMINGTON D5800 EASY CORD má tento problém vyriešený kvalitne. Stačí jednoducho stlačiť tlačidlo pre zvinutie kábla. Kábel o dĺžke 1,8 metra je následne jednoducho vytiahnutý a zmenšený na dĺžku ktorá vám vyhovuje. Tým sa zabráni zbytočnému otravovaniu káblom, ktorý bude všemožne zavadzať a obťažovať vás pri práci a manipulácii. Samozrejme, takýto spôsob manipulácie s káblom je výhodný aj pri skladovaní. Nemusíte ho rôzne komplikovane zvíjať a viazať.

Výkon

O prácu a kvalitné vysúšanie fénu REMINGTON D5800 EASY CORD sa stará kvalitný motorček s výkonom 2100 Wattov. Tento sa reguluje pomocou 2 rýchlostí. Je len na vás ako sa chcete ponáhľať a ako dôkladne si vytvarovať účes alebo len rýchlo usušiť. Na základe toho si vyberiete rýchlosť, ale aj teplotu. Tie sú na výber tri. Okrem toho máte k dispozícii aj studenú vlnu pomocou ktorej si môžete lepšie zafixovať účes.

Parametre produktu

Kľúčové parametre produktu

Koncentrátor vzduchu 1

Hodnotenie

5,0 / 5

1 recenzia REMINGTON D5800 EASY CORD, fen

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami

Oľga

2. 11. 2015

Celkové hodnotenie

Kvalita Nehodnotené

Hodnota za peniaze Nehodnotené


  • funkcie / výbava
  • dizajn
  • výkon
  • jednoduchosť ovládania
  • pomer cena / výkon

Pred pol rokom som si zakúpila tento fén pre seba, pred týždňom som ho zakúpila pre nevestu. Som s ním maximálne spokojná. Je jednoduchý v ovládaní, výkonný, dobrá cena, rychlé dodanie. Môžem ho len odporučiť.