Remington H0747

  • Zľava

Nátačky, Ionizátor. Viac info

4,0 / 5

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

2 dva nákupy

Zobraziť 2 recenzie

Popis produktu

Kto by bol povedal, že v dnešnej dobe natáčky už nepoužíva málokto, mýlil by sa! Stále majú čo povedať do ženskej krásy a sú praktickými a plnohodnotnými pomocníkmi pri úprave vlasov. REMINGTON H0747 je set 12 zamatovo jemných, nahrievacích natáčok, v dvoch veľkostiach. 4 x 43 mm a 8 x 38 mm. Sú vyhotovené s exkluzívnym voskovým jadrom na udržanie vysokej teploty. Pomocou týchto natáčok si vytvoríte naozaj krásne vlny a trvalejší styling. Nahrievacie natáčky REMINGTON H0747 sú vybavené keramickou iónovou technológiou pre lesklé vlasy bez krepatenia. K úžitku vám bude slúžiť aj 12 farebne rozlíšených klíps na jednoduché pripevnenie a tiež 12 farebne rozlíšených pinet.

Keramická ionizácia

Nahrievacie natáčky REMINGTON H0747 vám ponúknu okrem iného aj funkciu keramickej ionizácie. Táto zabezpečí neodolateľne jemný účes. Navyše tento účes dosiahnu bez krepatenia a budete ho mať kvalitný a trvanlivý. Pomocou šikovnej technológie sa tiež zbavíte nepríjemného elektrizovania vlasov. Natáčky vám poskytnú kvalitnú úpravu vlasov a účesu veľmi moderným a praktickým spôsobom.

 

Voskové jadro

Nahrievacie natáčky REMINGTON H0747 sú vybavené šikovným voskovým jadrom, ktoré pomáha udržať teplotu. Týmto udržiavaním teploty pomôže vlasy natočiť tak že vydržia dlhšie a pri tom to trvá len chvíľku. Nahrievanei je pritom jednoduché a bezpečné, nemusíte mať žiadne obavy.

Bezpečnosť

O vašu bezpečnosť sa nahrievacie natáčky REMINGTON H0747 starajú tým, že sú vybavené funkciou Cool Touch. To znamená, že sú ukončene studenými koncami. Pri manipulácii sa teda nemusíte obávať prípadného popálenia alebo inej ujmy. O priebehu prevádzky vás bude informovať aj indikátorové svetlo. Natáčkam trvá približne 10 minút kým sa zahrejú na prevádzkovú teplotu.

 

Skladovanie

Pre praktické a jednoduché uskladnenie vám nahrievacie natáčky ponúkajú praktický obal. Do neho pohodlne uložíte všetkých 12 natáčok a obal odložíte a bude vás čakať na ďalšie použitie. Samozrejme obal pojme aj všetko príslušenstvo, teda 12 klíps a 12 pinet, takže pri každom použití budete mať všetko pekne po ruke.

Parametre produktu

Kľúčové parametre produktu

Ionizátor Áno

Hodnotenie

4,0 / 5

2 recenzie Remington H0747

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami

Mária

21. 2. 2018

Celkové hodnotenie

Kvalita Nehodnotené

Hodnota za peniaze Nehodnotené


  • funkcie / výbava
  • dizajn
  • výkon
  • jednoduchosť ovládania
  • pomer cena / výkon

Janka

31. 1. 2016

Celkové hodnotenie

Kvalita Nehodnotené

Hodnota za peniaze Nehodnotené


  • dizajn
  • jednoduchosť ovládania
  • pomer cena / výkon

Su super, konecne nieco s vacsim priemerom na dlhy vlas. Chyba mi kontrolka ktora by ohlasila ze teplota dosiahla maximum, tu vkuse iba svieti..