ROWENTA RO 529521 Compacteo Ergo Animal, vysávač

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

Popis produktu

Podlahový vysávač ROWENTA RO 529521 Compacteo Ergo Animal je určený najmä pre milovníkov štvornohých chlpatých miláčikov. Je totiž veľmi účinný pri vysávaní zvieracích chlpov v celej domácnosti. Je vhodný na všetky bežné typy podláh, kobercov a nábytku. Príkon 1900 W je zárukou kvalitného vysatia všetkých nečistôt a zvieracích chlpov. Vysávač ROWENTA RO 529521 Compacteo Ergo Animal má užitočný indikátor, ktorý Vám oznámi, kedy treba vymeniť vrecko. Objem vrecka sú 3 litre. Pevná kovová trubica sa dá jednoducho teleskopicky predĺžiť na požadovanú dĺžku a dosiahnete ňou aj do ťažko prístupných miest. Súčasťou vysávača je okrem univerzálnej podlahovej hubice aj hubica na tvrdú podlahu ako aj štrbinová hubica na nábytok a čalúnenie. Efektívna vzduchová turbokefa je určená na lepšie odstraňovanie chlpov. Špeciálna filtrácia Hepa H10 poteší predovšetkým alergikov, pretože odstraňuje nežiaduce

Indikátor výmeny vrecka

Prednosťou podlahového vysávača ROWENTA RO 529521 Compacteo Ergo Animal je užitočný indikátor výmeny vrecka. Vďaka nemu budete vždy vedieť, kedy je vrecko plné a preto ho vymeniť. Takto predídete zbytočnému preplňovaniu vrecka a zvýšite účinnosť vysávania.

Vzduchová turbokefa

Chcete vysávač, ktorý dokonale a rýchlo vysaje chlpy Vašim štvornohých miláčikov? Vysávač ROWENTA RO 529521 Compacteo Ergo Animal je vybavený efektívnou vzduchovou turbokefou, s ktorou zvieracie chlpy odstránite ešte lepšie a účinnejšie. S perfektným vysávačom ROWENTA RO 529521 Compacteo Ergo Animal sa zbavíte nežiaducich chlpov a iných nečistôt raz a navždy.

Špeciálna filtrácia

Ste alergik? Ste milovníkom zvierat, no Ste alergický na alergény v ich srsti? V tom prípade je vysávač ROWENTA RO 529521 Compacteo Ergo Animal ako stvorený pre Vás. Špeciálna filtrácia Hepa H10 totiž účinne odstraňuje nežiaduce baktérie a alergény, ktoré sa v srsti domácich zvierat nachádzajú. Odteraz už žiadne obmedzovanie. Podlahový vysávač ROWENTA RO 529521 Compacteo Ergo Animal Vám umožní príjemné spolunažívanie s Vašimi domácimi miláčikmi bez zbytočných nepríjemností.

Vysoký výkon

Zbožňujete svojich štvornohých priateľov, no o to menej obľubujete nepríjemné chlpy, ktoré zostanú po nich po celom dome? Ľahká pomoc. Vysávač ROWENTA RO 529521 Compacteo Ergo Animal je vyvinutý práve na efektívne odstraňovanie zvieracích chlpov z podlahy, kobercov i nábytku. Jeho výkon až 1900 W je zárukou dôkladného vysatia zvieracích chlpov v celej Vašej domácnosti.

  • Podlahový vysávač
  • Filter HEPA 10
  • Teleskopická kovová trubica
  • Malá turbo kefa
  • Hubica na parkety
  • Typ prachového vrecka WB CLASSIC
  • Dĺžka prívodnej šnúry: 6 m

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií ROWENTA RO 529521 Compacteo Ergo Animal, vysávač

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami