SIEMENS KG39NXI42, Kombin. Chladnička

  • Zľava 20 %

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

Popis produktu

Uľahčite si údržbu vášho spotrebiča. Kombinovaná chladnička SIEMENS KG39NXI42 je vybavená nerezovým antiFingerPrint povrchom. Zabudnite už na nežiaduce odtlačky prstov a zjednodušte si celkovú údržbu. Voľne stojaca chladnička sa vďaka svojmu nerezovému prevedeniu so striebornými bokmi hodí do každej kuchyne, plus disponuje aj vertikálnym madlom a LED osvetlením v chladiacej časti. Chladiaca časť má 296 l úžitkového objemu a potraviny si môžete uložiť do 5 odkladacích plôch z bezpečnostného skla, z toho 2 sú výškovo nastaviteľné, do 4 priehradiek vo dverách a z toho 1 je na maslo alebo syry. Chladnička SIEMENS KG39NXI42 obsahuje v chladiacej časti aj MutiAirFlow systém.

 

 

Efektivita a úspora

Elegantná v oľne stojaca kombinovaná chladnička SIEMENS KG39NXI42 je do energetickej triedy A+++. Okrem elegantného vzhľadu v prevedení chróm Inox metalíza ponúka dokonalý výkon pre skladovanie potravín. Dvere chladničky majú povrch antiFingerPrint proti odtlačkom prstov. Teplotu môžete čítať zvonku na digitálnom 7-segmentovom displeji.

Efektivita a úspora - SIEMENS KG39NXI42

Chladiaca zóna

Vstavaná chladnička SIEMENS KG39NXI42 má úžitkový objem 269 l disponuje 5 odkladacími plochami z bezpečnostného skla, z toho sú 2 výškovo nastaviteľné. V chladničke je polica bottleRack určená pre skladovanie fliaš. MultiAirflow systém zabezpečuje konštantnú teplotu na všetkých úrovniach chladničky pomocou integrovaného ventilátora. Zásuvka coolBox je určená na uskladnenie mäsa a rýb. Teplota v coolBoxe sa pohybuje v rozmedzí od -2°C do +3°C. CrisperBox je určený na skladovanie ovocia a zeleniny. Vďaka regulovnej vlhkosti vydrží ovocíe a zelenina dlhšie čerstvé. Vnútorná strana dverí chladničky je vybavená 4 priehradkami, jedna určená pre uloženie masla a syrov.

Chladiaca zóna - SIEMENS KG39NXI42

Mraziaca zóna

Spodná časť kombinovanej chladničky disponuje mraziacou zónou s objemom 86 l a 4-hviezdičkovým mraziacim označením. Vybavená je tromi transparentnými zásuvkami VarioZone. Pomocou systému VarioZone môžete meniť veľkosť a usporiadanie mraziacej plochy. Po vybratí zásuvky a police získate priestor pre mrazenie objemných potravín.

Funkcie

Všetky funkcie sú dostupné pomocou elektronického ovládania. Prostredníctvom ovládacích prvkov môžete pohodlne nastaviť superchladenie, alebo supermrazenie. Chladnička disponuje signalizáciou neúplného mrazenia, otvorených dverí alebo signalizáciou poruchy mrazenia. Systém noFrost zabraňuje tvorbe námrazy a ľadu na vnútorných stenách a potravinách.

Funkcie - SIEMENS KG39NXI42

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií SIEMENS KG39NXI42, Kombin. Chladnička

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami