SODASTREAM PLAY BLACK LE 2v1

Značka: Sodastream, Fľaša na sódu v cene: 1, Plnička kysličníka uhličitého v cene: 1. Viac info

Popis produktu

Jedinečný výrobník sódy SODASTREAM PLAY BLACK LE 2v1 je skvelým darom pre milovníkov perlivých osviežujúcich nápojov. Súčasťou prístroja je špeciálna tlakuodolná fľaša s objemom 1 liter, ktorá je vyrobená z kvalitného plastu, ako i CO2 bombička na výrobu 15 litrov nápoja. Medzi prednosti prístroja patrí unikátny systém na uchytenie fľaše SNAP – N- LOCK, vďaka ktorému nemusíte fľašu skrutkovať, ale stačí ju len nasadiť a sýtenie vody môže začať, ako i špeciálna funkcia Auto- Lift, ktorá po nasýtení vody vysunie hlavu prístroja smerom dohora. Výrobník sódy SODASTREAM PLAY BLACK LE 2v1 ponúkame v mimoriadne elegantnom čiernom prevedení.Jedinečný výrobník sódy SODASTREAM PLAY BLACK LE 2v1 je skvelým darom pre milovníkov perlivých osviežujúcich nápojov. Súčasťou prístroja je špeciálna tlakuodolná fľaša s objemom 1 liter, ktorá je vyrobená z kvalitného plastu, ako i CO2 bombička na výrobu 15 l

Unikátny revolučný systém SNAP – N- LOCK

Odteraz bude uchytenie fľaše do vášho výrobníka sódy oveľa jednoduchšie a pohodlnejšie. Skvelý výrobník sódy SODASTREAM PLAY BLACK LE 2v1 sa môže pochváliť unikátnym revolučným systémom SNAP – N- LOCK, ktorý umožňuje nasadenie fľaše bez skrutkovania. Špeciálnu tlakuodolnú fľašu jednoducho nasadíte a nasýtenie vody môže začať. Príprava vášho obľúbeného perlivého nápoja tak bude oveľa pohodlnejšia, rýchlejšia a praktickejšia.

Špeciálna tlakuodolná fľaša

Unikátny prístroj na výrobu lahodnej sódy SODASTREAM PLAY BLACK LE 2v1 disponuje špeciálnou tlakuodolnou fľašou, ktorá je vyrobená z kvalitného plastu. Vďaka tomu je mimoriadne odolná, má dlhú životnosť a zachová lahodnú chuť nápojov. Fľaša má objem 1 liter a je ju možné bezpečne uzatvoriť hermetickým plastovým uzáverom. Tak si ju môžete zobrať kamkoľvek so sebou a mať svoj obľúbený nápoj vždy poruke.

 

Skvelá funkcia Auto- Lift

Jedinečný výrobník sódy SODASTREAM PLAY BLACK LE 2v1 vyniká mnohými skvelými funkciami, ktoré potešia každého zákazníka. Medzi ne patrí v neposlednom rade i skvelá funkcia Auto- Lift, ktorá sa postará o bezpečné a praktické zastavenie nasycovania vody. Táto jedinečná funkcia po nasýtený vody v špeciálnej fľaši jednoducho odsunie hlavu prístroja. tak sa nemusíte báť, že váš nápoj bude presýtený, alebo naopak málo perlivý. Tento unikátny prístroj sa maximálne prispôsobí vašim požiadavkám a chuti. Vyskúšajte ho a  sami sa presvedčíte, aký je úžasný.

Parametre produktu

Kľúčové parametre produktu

Značka Sodastream
Fľaša na sódu v cene 1
Plnička kysličníka uhličitého v cene 1

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií SODASTREAM PLAY BLACK LE 2v1

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami