SODASTREAM PLAY RED LE 2v1

Značka: Sodastream. Viac info

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

Popis produktu

Unikátny výrobník sódy SODASTREAM PLAY RED LE 2v1 ponúkame v štýlovom prevedení v atraktívnej červenej farbe. Súčasťou prístroja je špeciálna tlakuodolná fľaša s objemom 1 liter, ktorá je vyrobená z kvalitného plastu, ako i CO2 bombička na výrobu 15 litrov nápoja. Tento skvelý prístroj as môže pochváliť jedinečným systémom na uchytenie fľaše SNAP – N- LOCK, vďaka ktorému nemusíte fľašu skrutkovať, ale stačí ju len nasadiť a sýtenie vody môže začať, ako i špeciálnou funkciou Auto- Lift, ktorá po nasýtení vody vysunie hlavu prístroja smerom dohora. Výrobník sódy SODASTREAM PLAY RED LE 2v1 je skvelým darom pre milovníkov perlivých osviežujúcich nápojov.Unikátny výrobník sódy SODASTREAM PLAY RED LE 2v1 ponúkame v štýlovom prevedení v atraktívnej červenej farbe. Súčasťou prístroja je špeciálna tlakuodolná fľaša s objemom 1 liter, ktorá je vyrobená z kvalitného plastu, ako i CO2 bombička na vý

Unikátny revolučný systém SNAP – N- LOCK

Odteraz bude uchytenie fľaše do vášho výrobníka sódy oveľa jednoduchšie a pohodlnejšie. Skvelý výrobník sódy SODASTREAM PLAY RED LE 2v1 sa môže pochváliť unikátnym revolučným systémom SNAP – N- LOCK, ktorý umožňuje nasadenie fľaše bez skrutkovania. Špeciálnu tlakuodolnú fľašu jednoducho nasadíte a nasýtenie vody môže začať. Príprava vášho obľúbeného perlivého nápoja tak bude oveľa pohodlnejšia, rýchlejšia a praktickejšia.

Špeciálna tlakuodolná fľaša

Unikátny prístroj na výrobu lahodnej sódy SODASTREAM PLAY RED LE 2v1 disponuje špeciálnou tlakuodolnou fľašou, ktorá je vyrobená z kvalitného plastu. Vďaka tomu je mimoriadne odolná, má dlhú životnosť a zachová lahodnú chuť nápojov. Fľaša má objem 1 liter a je ju možné bezpečne uzatvoriť hermetickým plastovým uzáverom. Tak si ju môžete zobrať kamkoľvek so sebou a mať svoj obľúbený nápoj vždy poruke.

Skvelá funkcia Auto- Lift

Jedinečný výrobník sódy SODASTREAM PLAY RED LE 2v1 vyniká mnohými skvelými funkciami, ktoré potešia každého zákazníka. Medzi ne patrí v neposlednom rade i skvelá funkcia Auto- Lift, ktorá sa postará o bezpečné a praktické zastavenie nasycovania vody. Táto jedinečná funkcia po nasýtený vody v špeciálnej fľaši jednoducho odsunie hlavu prístroja. tak sa nemusíte báť, že váš nápoj bude presýtený, alebo naopak málo perlivý. Tento unikátny prístroj sa maximálne prispôsobí vašim požiadavkám a chuti. Vyskúšajte ho a  sami sa presvedčíte, aký je úžasný.

Parametre produktu

Kľúčové parametre produktu

Značka Sodastream

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií SODASTREAM PLAY RED LE 2v1

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami