SONY DSC-W830 PINK KIT

Ohnisková vzdialenosť: 4.5 - 36, Efektívny počet pixelov: 20.1 Mpx, Uhlopriečka: 2.7 ", Wi-Fi: Nie, GPS: Nie, Max.rozlíš.videa: 1280x720, Optický zoom: 8, Stabilizácia obrazu: Optická, Min. ohnisková vzdialenosť: 4.5 mm, Max. ohnisková vzdialenosť: 36 mm. Viac info

Popis produktu

SONY vám prináša novú praktickú sadu pre bežných užívateľov či začiatočníkov v ružovom prevedení. Sada obsahuje kvalitný fotoaparát SONY Cyber Shot DSC W830, pamäťovú 8 GB kartu a originálne púzdro, a tak vám nič nebude brániť v zachytávaní dôležitých momentov z vášho života. Fotoaparát je vybavený inteligentnou funkciou prispôsobovania režime. Ponúka fotenie v 20,1 Mpx kvalite, nakrúcanie HD videí až do 720 pixelov. Objektív ZEISS Vario-Sonnar s ohniskovou vzdialenosťou 4,5 - 36 mm a 8-násobným približovaním zaostrí na každý detail. So stabilizáciou obrazu Optical SteadyShot vyrovná a sám rýchlo upraví aj rozmazané fotografie. navyše, väčší displej vo veľkosti uhlopriečky 2,7" umožní ľahko upravovať fotografie priamo po ich zhotovení prostredníctvom funkcie Beauty Effect. Z výhľadu na krajinu si môžete zhotoviť tiež úžasnú až 360° panorámu, ktorá sa zhotovuje z rýchleho sledu záberov a pohybom okolo osi.

Aj malý fotoaparát dokáže snímať kvalitne

Digitálny fotoaparát SONY DSC W830 je síce menší, no funkciami a režimami fotografovania ponúka rozšírené možnosti zachovania si vašich spomienok vo výbornej kvalite. Je dostupný v modernej ružovej farbe. S 20,1 Mpx fotoaparátom, objektívom ZEISS Vario-Sonnar s ohniskovou vzdialenosťou 4,5 - 36 mm a s 8-násobným približovaním objektu a funkciou stabilizácie obrazu Optical SteadyShot zaostrí aj pohyblivý objekt, vo dne či v noci, a to aj z veľkej diaľky. Zaostruje automaticky, bez nutnosti pridržania tlačidla snímania. Obsahuje procesor na spracovanie obrazu BIONZ. Video možno nakrúcať rovnako kvalitne, v HD kvalite do 720 pixelov. Fotoaparát so svojou automatickou funkciou sám zvolí, aký režim blesku pri snímaní použije. Fotografovať môžete tiež prostredníctvom samospúšte nastaviteľnej na pár sekúnd od spustenia.

Funkcie upravovania priamo po fotografovaní

Fotoaparát má inteligentnú funkciu prispôsobenia režimu fotografovania za určitých podmienok pri fotografovaní. Svetlo a jas vyladí pri dennom aj nočnom fotení. Keďže displej má uhlopriečku vo veľkosti 2,7", je jednoduché fotografie upravovať priamo po snímaní. Na to slúži funkcia Beauty Effect, ktorá umožní retušovať, orezávať a robiť iné úpravy na fotografii. Je možné taktiež Veľmi jednoducho tiež zhotovíte aj panorámu, a to prostredníctvom režimu rýchleho fotenia za sebou a až do 360°. Snímky potom fotoaparát spojí do jedného záberu. Fotografie si ľahko stiahnete do počítača vo formáte JPEG, videá vo formáte MP4. Zabudované sú tie vstupné a výstupné konektory AV/USB. Ku fotoaparátu je štandardom čierne cestovné púzdro a 8 GB pamäťová karta, ktorá ponúka ukladací priestor pre desiatky upravených fotografií a videí.

Parametre produktu

Kľúčové parametre produktu

Ohnisková vzdialenosť 4.5 - 36
Efektívny počet pixelov 20.1 Mpx
Uhlopriečka 2.7 "
Wi-Fi Nie
GPS Nie
Max.rozlíš.videa 1280x720
Optický zoom 8
Stabilizácia obrazu Optická
Min. ohnisková vzdialenosť 4.5 mm
Max. ohnisková vzdialenosť 36 mm

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií SONY DSC-W830 PINK KIT

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami