SONY Xperia Z2 Biely

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

Popis produktu

Kvalitný smartphon Sony Xperia Z2 umožní okrem telefonovania vytvárať aj kvalitné fotografie a videá. S 20,7 megapixelovým senzorom vytvára ostré a kvalitné fotografie a vytvárané videá v rozlíšení 4K budú skutočne profesionálnym výtvorom. Vďaka vybaveniu stereo reproduktormi a technológiou potlačenia šumu si vychutnáte čistú a hlasitú prehrávanú hudbu nech už budete kdekoľvek. Videá sú prehrávané na 5,2palcovom Full HD Live Colour LED displeji. Oceníte aj dokonalé prevedenie tela, ktoré je odolné proti prachu a vodotesné. Takže sa nemusíte báť vziať telefón do prírody, prípadne zapnúť mokrými rukami.

Úchvatné fotografie a videá

SONY Xperia Z2 je smartfón vybavený fotoaparátom s možnosťou nahrávania videí, ktorý ale nevytvára fotografie, ale skôr až umelecké diela! S 20,7 megapixlovým senzorom vytvára fotografie o 30% väčšie ako bežné smartfóny. Hravo sa svojím výkonom vyrovná digitálnym fotoaparátom a ponúkne vám naozaj úchvatné zábery a fotografie. Umožní vám tiež zaobstarať si videá v rozlíšení 4K, ktoré vám doslova vyrazia dych. Telefón vám takto umožní uchovať si spomienky v skvelej kvalite.

Kvalitná hudba pre vaše uši

Či už v preplnenom autobuse, či vo vlaku, alebo pri chôdzi na ulici, smartfón SONY Xperia Z2 vám dopraje kvalitnú hudbu, ktorá vám dopraje relax a pohodu. Telefón je vybavený technológiou, ktorá eliminuje hluk, takže je možné počúvať a vychutnávať si hudbu kdekoľvek. A to vo vysokej kvalite a čistote. Smartfón vám takto umožní ponoriť sa do hudby, a nielen ju počúvať ale aj prežívať.

Displej

SonyXperia Z2 je navrhnutý s najnovšou Sony TV zobrazovacou technológiou optimalizovanou pre mobilné telefóny. Je dodávaný s Live Colour LED technológiou pre väčšiu farebnú hĺbku a gradáciu. IPS displej poskytuje vynikajúci pozorovací uhol a presné farby, od hrany k hrane. Veľký 5,2 palcový displej Triluminos ™s vysokým rozlíšením Full HD s technológiou X-Reality má 1920 x 1080 progresívne skenovanie, neuveriteľne ostré obrázky zadarmo zo zubatých okrajov. Spárovaný s hustotou pixlov 423 pixlov na palec, môžete dostať obrázky, ktoré sú ostré ako britva a neuveriteľne jasné

Svet aplikácií

Od Timeshift videa, cez nahrávanie a využívanie slow motion funkcie, až po Background Defocus na zaobstarávanie fotografií so skvelými efektmi, toto všetko vám ponúkne SONY Xperia Z2.. Okrem toho vám ponúkne množstvo inovatívnych aplikácií pre fotoaparát, Ale aj množstvo iných, ktoré vám spríjemnia deň a doprajú vám oddych pri cestovaní, zábavu doma, alebo plnohodnotné fungovanie v práci.

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií SONY Xperia Z2 Biely

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami