WHIRLPOOL WBE 31162 W, kombinovana chladnicka

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

Popis produktu

Kombinovaná chladnička WHIRLPOOL WBE 31162 W patrí do energetickej triedy A++. Zaručí vám dokonalé skladovanie mrazených potravín aj pri výpadku elektrického prúdu a to až po dobu 24 hodín. Poličky vo vnútri chladničky sú vyrobené zo skla a sú výškovo nastaviteľné. K dispozícii je i veľká zásuvka, prispôsobená na odkladanie ovocia a zeleniny. Nastavovanie vnútornej teploty kombinovanej chladničky WHIRLPOOL WBE 31162 W prebieha mechanicky. K dispozícii máte celkový vnútorný objem kombinovanej chladničky, ktorého veľkosť je 303 litrov a tak máte zaistený dostatok miesta pre vaše potraviny.

Automatické odmrazovanie

Odmrazovanie odteraz nie je žiadnym problémom! Kombinovaná chladnička WHIRLPOOL WBE 31162 W sa odmrazuje automaticky v pravidelných intervaloch a tak vám zaručuje kvalitné a dlhodobé fungovanie bez narušenia vášho pohodlia. Pri rozmrazovaní sa na zadnej strane chladničky vytvára rozpustená námraza, ktorá samostatne steká cez žliabok do misky na to prispôsobenej, ktorá sa nachádza nad kompresorom, odkiaľ sa jednoducho vyparí. Pri výpadku prúdu si taktiež nemusíte robiť starosti. Kombinovaná chladnička má schopnosť udržať vaše potraviny v plne zmrazenom stave až 24 hodín!

Vnútorné vybavenie chladničky

Vnútorné vybavenie kombinovanej chladničky je veľmi praktické a pohodlné. Dokonca máte možnosť prestavovania poličiek a ich výškového nastavovania podľa vašej potreby. Vďaka tomu si viete prispôsobiť poličku dostatočne vysokú i na uloženie veľkých hrncov alebo iných potravín. Vo vnútri sa nachádzajú tri poličky, z čoho dve sú výškovo nastaviteľné a sú vyrobené zo skla. Taktiež je k dispozícii oddelený box, prispôsobený na uskladnenie ovocia a zeleniny. Vo dverách sa nachádzajú tri poličky, ktoré sú dostatočne veľké i na vyoké fľaše. Vnútro kombinovanej chladničky WHIRLPOOL WBE 31162 W je osvetlené úspornými žiarovkami a tak máte k dispozícii skvelé i šetrné osvetlenie.

Vlastnosti

WHIRLPOOL WBE 31162 W je zaraďovaná do energetickej triedy A++ a to vďaka svojej šetrnej prevádzke. Chladnička má hlučnosť 39 dB, čo znamená, že jej prevádzka je veľmi tichá. Mraziaci výkon je dostatočne vysoký. Mraznička dokáže za 24 hodín dokonale zamraziť až 4,5 kg potravín. Jej odmrazovanie prebieha mechanicky a je pri ňom potrebné prestaviť termostat na rozmrazovanie alebo spotrebič celkovo vypnúť.

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií WHIRLPOOL WBE 31162 W, kombinovana chladnicka

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami