WHIRLPOOL WBE31162 TS, Kombinovaná chladnička

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

Popis produktu

Kombinovaná chladnička WHIRLPOOL WBE31162 TS ponúka dostatočne veľký priestor na uskladnenie vašich potravín, k dispozícii je celkovo 303 litrov. XXL zásuvka ponúka vynikajúce riešenie pre uskladnenie väčších potravín ako napr. kačacie mäso alebo morka. Na zeleninu a ovocie je prispôsobená veľká zásuvka, ktorá udržuje vaše potraviny čerstvé. Kombinovaná chladnička WHIRLPOOL WBE31162 TS patrí vďaka svojmu úspornému chodu do energetickej triedy A++. Pri výpadku prúdu sa nemusíte obávať o vaše potraviny nakoľko kombinovaná chladnička poskytuje bezpečné skladovanie potravín do 24 hodín.

Skvelý mraziaci výkon a odolnosť voči výpadku elektrického prúdu

Ak hľadáte kvalitnú chladničku s perfektným mraziacim výkonom, potom je pre vás kombinovaná chladnička WHIRLPOOL WBE31162 TS ako stvorená. Za 24 hodín dokáže účinne a do hĺbky zmraziť až 4,5 kg surovín. Veľmi spoľahlivá je i pri výpadku elektrického prúdu či poruche. I vtedy dokáže udržať nízku teplotu pre zachovanie kvality potravín a to až 24 hodín. to je skutočne veľké plus, ktoré zaiste poteší každého zákazníka.

Úsporná energetická trieda A++

Šetrite i pri skladovaní potravín. Kombinovaná chladnička WHIRLPOOL WBE31162 TS sa radí do úspornej energetickej triedy A++, vďaka ktorej spotrebuje len skutočne potrebné množstvo energie bez jej plytvania. Vďaka jej úspornosti výrazne ušetríte na nákladoch a energie a navyše šetríte i životné prostredie. Táto prednosť chladničky zaiste poteší i toho najnáročnejšieho zákazníka.

Extra nízka hlučnsoť

Rozlúčte sa s nepríjemnými zvukmi a nadmerným hlukom vo vašej kuchyni, ktorý vydávajú vaše spotrebiče. Jedinečná kombinovaná chladnička WHIRLPOOL WBE31162 TS je napriek svojmu skvelému výkonu mimoriadne tichá. Jej max. hlučnosť dosahuje iba 39 dB, takže ju nebudete takmer vôbec počuť. Už žiadny hluk, len príjemná a ničím nerušené domáca atmosféra.

Automatické odmrazovanie chladiacej časti

Máte pokrk namáhavého ručného odmrazovania chladničky? Odteraz je tomu koniec. Kombinovaná chladnička WHIRLPOOL WBE31162 TS vyniká skvelými a praktickými funkciami, ktoré vám uľahčia a spríjemnia skladovanie vašich potravín a nápojov. K takým funkciám patrí i užitočná funkcia automatického odmrazovania chladiacej časti. Zbavíte tak sa tak otravného a namáhavého odmrazovania, ušetríte námahu a množstvo času, ktorý môžete využiť príjemnejšie.

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií WHIRLPOOL WBE31162 TS, Kombinovaná chladnička

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami