X360 500 GB + Kinect + Adventures + Sports + Forza Horizon

Počet gamepadov v cene: 1. Viac info

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

4,0 / 5

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

1 jeden nákup

Zobraziť jednu recenziu

Popis produktu

XBOX 360 500GB Kinect spolu s 2 hrami predstavuje veľmi výhodné balenie. S hernou konzolou zažijete vy, vaša rodina i vaši blízky plno zábavy. Vysokú výkonnosť a svižnú manipuláciu zabezpečuje trojjadrový procesor s frekvenciou 3,2 GHz (každé jadro má dva thready) a operačná pamäť veľkosti 512 MB. Pevný disk dosahuje kapacitu 500 GB a k dispozícii máte aj 12 rýchlostnú DVD mechaniku. Vyznačuje sa piatimi USB portami i samostatným optickým výstupom zvuku. Ako sme už spomínali, súčasťou sú aj hry, a to Kinect sports a Kinect Adventures 1.

Hry
Hranie hier na konzole XBOX 360 500 GB Kinect sa pre vás stane zážitkom, na ktorý sa budete stále viac a viac tešiť. Konzola vám ponúkne hranie hier rôzneho žánru, či už máte radi akciu alebo dobrodružstvo, alebo detské hry a zábavky, je to jedno. Táto konzola zvládne všetko a zvládne to bravúrne. Svoje herné prežívanie môžete aj rozšíriť a to pomocou aplikácie Xbox SmartGlass.


Sledovanie televízie
XBOX 360 500GB Kinect vám okrem skvelých herných zážitkov ponúka aj zážitky spojené so zábavou, resp. pozeraním televízie, športu a iných programov. Na tieto účely môžete využiť rôzne aplikácie. Napríklad aplikácie Eurosport Player alebo Machinima. Pomocou týchto si môžete vychutnať stovky skvelých športových prenosov, presne podľa vašej chuti a nálady. Pre fajnšmekrov je tu aplikácia Crunchyroll, ktorá vám sprostredkuje hodiny seriálov Anime a Asian Drama. Pre vážnejšiu zábavu je tu služba WSJ Live, ktorá vám prináša živé programy na požiadanie od viac ako 2000 novinárov zo sveta. A pre spevákov, ktorí ale doteraz svoje umenie predviedli len v kúpeľni, je tu funkcia Karaoke, pomocou ktorej si môžete preniesť party domov a zaspievať si viac ako 8000 hitov!

Kinect sports
Zmeňte svoju obývačku na štadión, bowlingovú dráhu, futbalové ihrisko či atletický ovál svetovej úrovne. Nie ste len skvelým hráčom, ale zároveň aj ovládačom senzora Kinect pre Xbox 360. Vidíte loptu? Kopnite do nej! Zasmečujte alebo zahrajte dokonca bekhend alebo forhend. "Kinect Sports" vám prináša aj napríklad futbal, plážový volejbal, ping-pong, atletiku a box.

Kinect Adventures 1
V tejto hre sa nudiť určite nebude. Doslova „neobsedíte“! Spolu so svojimi priateľmi sa zabavíte pri mnohých aktivitách. Splavujte divokú rieku na rafte, jazdite bláznivým závod na horskej dráhe, odolávajte rybám v podmorskom akváriu a ako kozmonaut zažite stav beztiaže. Môžete skákať, uhýbať sa a prekonávať prekážky v priebehu 20 vzrušujúcich dobrodružstiev v exotickom prostredí. Svoje výsledky môžete dokonca aj zdielať online.

 

Parametre produktu

Kľúčové parametre produktu

Počet gamepadov v cene 1

Hodnotenie

4,0 / 5

1 recenzia X360 500 GB + Kinect + Adventures + Sports + Forza Horizon

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami

jaroslav

3. 1. 2016

Celkové hodnotenie

Kvalita Nehodnotené

Hodnota za peniaze Nehodnotené


  • pomer cena / výkon

Kúpili sme to za dobrú cenu s dobrým príslušenstvom.