XBOX360 - MICHAEL JACKSON THE EXPERIENCE (KINECT)

Popis produktu

Popová legenda sa vracia v tanečnej hre Michael Jackon The Experienc na Xbox 360 s pohybovým senzorom Kinect, pričom rozhýbete svoje telo a ešte si aj zaspievate ikonické hity kráľa popu, takže sa môžete cítiť ako pravá legenda. Prispieva k tomu aj fakt, že vystupuje na svetových pódiách pri reálnych spevákových show. Vychutnáte si tu najklasickejšie piesne, medzi ktoré určite patrí Billie Jean, Thriller či Smooth Criminal a nebudú chýbať aj najtradičnejšie tanečné pohyby, medzi nimi ani legendárny Moonwalk. Ak s hrou začínate, tak je tu pre vás nachystaná aj Dance School, kde sú vám predstavené kroky, ktoré budete napodobňovať.

Základné informácie

Tanečná a hudobná hra Michael Jackson: The Experience vracia popovú legendu na obrazovky s konzolou Xbox 360 a jej pohybovým senzorom Kinect. Staňte sa na chvíľu hviezdou akou bol Michael, pričom rozhýbete celé svoje telo pri tanečných kreáciách, ba čo viac, nájdete tu aj klasické diela tohto umelca a budete si ich môcť zaspievať. Dokonca môžete robiť obe činnosti naraz, čím sa lepšie vcítite do tela speváka a dostanete vo vašej obývačke skvelý zážitok ako by ste reálne vystupovali na koncerte, pretože hra obsahuje aj prostredie svetových pódií.

Pohyby

Mnoho ikonických pohybov, ktoré si kráľ popu vytvoril sa zdá nenapodobiteľných, ale vy si ich môžete teraz vďaka tejto hre vyskúšať. Otestujte si teda svoje pohybové zdatnosti a pokúste sa napodobniť úžasne vyzerajúce kreácie tohto speváka pri jeho známych skladbách, pri čom samozrejme nebude chýbať ani jeho najviac ikonický tanečný krok prezývaný Moon Walk.

Piesne

Hra by nemohla byť kompletná, ak by ste tu nenašli najúspešnejšie a najhranejšie piesne tejto legendy, ako sú Bad, Billie Jean, Thriller, Earth Song alebo Smooth Criminal, ale nájdete tu aj neobohrané skladby, ktoré potešia reálnych fanúšikov, ktorými sú napríklad Speed Demon, Dirty Diana, Stranger in Moscow alebo Who is it.

Dance School

O počiatočné úspech sa báť nemusíte, pretože tanečná škola, ktorú hra obsahuje vás naučí základné pohyby a prináša postupne vaše vystúpenia na novú úroveň. Nájdete tu aj v pozadí tanečníkov, ktorý okrem hlavnej zložky, kde vidíte speváka dopĺňajú a usmerňujú vaše pohyby.

Herné módy

Zahrať sa môžete sami, kde si zabezpečíte počas hry aj kariérny postup podľa toho, ako dobrý dokážete v pohyboch byť alebo s priateľom v crew móde, kde sa vyzývate a tancujete proti sebe. Skvelým prvkom je ale Party Game, kde sa môže súčasne zahrať až štyria hráči a takto sa úroveň zábavy posunie na maximálnu úroveň.

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií XBOX360 - MICHAEL JACKSON THE EXPERIENCE (KINECT)

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami