Xbox ONE 500GB Kinnect +Dance Central Spotlight

Kapacita: 500 GB, Typ vnútornej pamäte: DDR3, Platforma: Xbox One. Viac info

Popis produktu

XBOX ONE 500GB Kinnect bola vytvorená hráčmi pre hráčov a tak dostanete všetko potrebné pre dokonalú hernú a multimediálnu zábavu. A to dokonca v elegantnom dizajne. Parametre a výkon boli dizajnérmi dokonale vyvážené a tak dostanete to najlepšie. Vytvorili supermoderný herný operačný systém, ktorý spojili s výkonným operačným systémom Windows. Takže môžete prepínať vstupy alebo spúšťať aplikácie súčasne s hrou a to bez straty výkonu. Revolučná architektúra konzoly Xbox One spolu s osemjadrovým procesorom x 86, grafickým procesorom a pamäťou ESRAM sa postarajú o rýchle fungovanie. 8 GB RAM a 500GB pevný disk poskytnú dostatočné miesto na ukladanie hier či iných aplikácií. Konzola ponúkne CZ/HU lokalizáciu (menu).

Dokonalý Kinect

Konzola Xbox One 500GB je opatrená precíznym, rýchlejším a intuitívnejším Kinectom. Ten disponuje hlasovou, vizuálnou a pohybovou technológiou vďaka čomu budete pri hraní hier úplne vtiahnutý do deja a hru môžete ovládať jemnými gestami. Kinect disponuje pokrokovými technológiami: technológiou Reálne videnie, Reálne pohyby, Reálny hlas. Všetko bude veľmi reálne a vy sa dostanete priamo do hry.

Dokonalý Kinect - Xbox One 500GB

Sledovanie televizie

Funkcia HDMI pass-through vám poskytne možnosť sledovať televízne vysielanie pomocou konzoly Xbox One 500 GB. Prepínanie vstupov vám pri tomto príde ako historická záležitosť. Budete môcť sledovať všetky svoje obľúbené programy priamo pomocou konzoly. Konzola tiež ponúka skvelé zážitky pre priaznivcov športu. Stačí si vybrať svoje obľúbené ligy a tímy, alebo hráčov a sledovať ich pomocou prispôsobeného sprievodcu kanálmi.

Sledovanie televízie - Xbox One 500GB

Domovská obrazovka

Práca s konzolou Xbox One 500 GB začína na domovskej obrazovke. Hneď po tom, ako vyslovíte Xbox On, sa vám zobrazí vaša domovská obrazovka, kde nájdete všetko čo máte radi.

Domovská obrazovka - Xbox One 500GB

Komunikácia

Konzola Xbox One 500 GB je okrem svojich kvalitných technických funkcií aj spoločenská. Umožní vám stretávať sa s priateľmi pomocou služby Skype, v režime Snap, zatiaľ čo budete sledovať na televízii svoje obľúbené programy. Alebo môžete službu Skype využiť na spoločné hovory s rodinou, ak je viac rodinných príslušníkov niekde vo svete. Umožní vám to možnosť uskutočňovať hovory s tromi účastníkmi kdekoľvek na svete. Okrem toho môžete tiež zdieľať svoje najlepšie momenty z hry pomocou funkcie Game DVR.

Komunikácia - Xbox One 500GB

Hry

Samozrejme, podstatou konzoly Xbox One 500 GB je hranie hier. Preto aj táto konzola bola vytvorená hráčmi pre hráčov. Budete sa môcť zahĺbiť do kinematografických svetov, kde sa budete cítiť ako v skutočnom svete. Je tomu tak vďaka kombinácii pokročilej technológii umelej inteligencie a výpočtového výkonu. Pri hrách môžete využiť aj funkciu Living Games. Táto sa postará o to, že hra pokračuje aj keď vy nehráte. Veľmi zaujímavým je aj systém Smart Match, ktorý vám umožní vyhľadať partnera pre hru viacerých hráčov. Jednoducho konzola Xbox One 500 GB je svet zábavy, priateľstva, hier. A to všetko na jednej obrazovke!

Hry - Xbox One 500GB

Parametre produktu

Kľúčové parametre produktu

Kapacita 500 GB
Typ vnútornej pamäte DDR3
Platforma Xbox One

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií Xbox ONE 500GB Kinnect +Dance Central Spotlight

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami