XBOX ONE - GRAND THEFT AUTO V

Popis produktu

Priame pokračovanie hernej série Grand Theft Auto V na konzolu Xbox 360 prinesie ešte viac možností pre hráča, ktoré sú spojené s jeho otvorenejším svetom. Pozriete sa tu do mesta Los Santos a jeho priľahlých oblastí, v ktorých si okrem hlavných úloh vychutnáte aj veľa vedľajších úkonov, napríklad závody s rýchlymi autami alebo menej adrenalínu pri hraní tenisu či golfu. Z iných častí mesta pochádzajú aj tri rozličné postavy, za ktoré môžete hrať, čím sa zvýšia vaše možnosti, pretože každý z nich má svoje schopnosti a iný štýl boja. Sú nimi Franklin, Michael a Trevor, pričom môžete sledovať aj ich príbehy.

Herné možnosti

Najambicióznejší pokus spoločnosti Rockstar sa viac ako zdarne podaril a prichádza s ďalším titulom do série Grand Theft Auto, už jeho piatou časťou a to na konzolu novej generácie XBOX ONE. Dostanete tu viac možností ako v doterajších hrách, pretože svet je naozaj obrovský a otvorený pre nespočet činností a navyše dostanete aj viac postáv. Dostanete sa tu do rušného mesta a jeho okolia, v ktorom si doprajete kluby, množstvo misií, ale aj vedľajších dejových odbočiek, rýchlych áut, na výber máte z vysokého inventáru zbraní a to samozrejme nie je všetko, takže je zaručené, že sa nebudete nudiť.

Herné možnosti - XBOX ONE - GRAND THEFT AUTO  V

Postavy

Obrovskou výhodou a zaujímavým prvkom je, že si nezahráte za jedného hlavného hrdinu, ale hneď troch – Michaela, Trevora a Franklina, pričom sa medzi nimi inteligentne a ľahko prepína. Každý z nich žije v inej časti mesta a má svoje vlastné problémy, cez ktoré sa snažia dostať, ale vedia pracovať spolu. Každý ponúkne svoje jedinečné vlastnosti a schopnosti vďaka ktorým by ste si mali vybrať práve jeho.

Postavy - XBOX ONE - GRAND THEFT AUTO  V

Prostredie

Dej sa po epizóde San Andreas znovu vracia do mesta Los Santos, ktoré je ale ešte väčšie a otvorenejšie. Dostanete zaujímavé geografické oblasti, od priamo rušného mesta po okolitú krajinu Blaine County. Môžete tu stretnúť množstvo charakterov a cestovať od ruchu mrakodrapov až po vysoké hory alebo dokonca aj pod hladinu oceánu.

Mesto - XBOX ONE - GRAND THEFT AUTO  V

Činnosti

Okrem hlavnej dejovej línie sa môžete sústrediť na množstvo menších akcií. Môžete sa pustiť do športu ako golf alebo tenis alebo si dopriať viac adrenalínu pri parašutingu či nelegálnych závodoch v meste po úprave svojho auta.

GTA Online

Po pripojení konzoly k internetu dostanete ešte viac možností ako ste mali dovtedy. Môžete sa nielen spojiť s ostatnými hráčmi a vychutnať si spoločné akcie alebo súperenie, ale dostanete takto aj nové úlohy, vozidlá, nehnuteľnosti, pri všetkom teda dostanete širšie možnosti hry.

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií XBOX ONE - GRAND THEFT AUTO V

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami