Morphy Richards 102005 Accents

  • Zľava 33 %

Materiál: nerez, Zvuková signalizácia: Áno, Príkon: 2200 W, Nastaviteľná teplota: Nie, Objem: 1500 ml. Viac info

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

Popis produktu

Morphy Richards 102005 Accents rýchlovarná kanvica v elegantnom retro dizajne. Ohrevné teleso je skryté, takže voda sa rýchlo uvarí a vnútro kanvice je možné pohodlne vyčistiť. Na kontrolu množstva vody v kanvici vám slúži ukazovateľ úrovne vody. Súčasťou vybavenia je vyberateľný filter na vodný kameň. Nechýba ani signalizácia varu pískaním (možno deaktivovať).

360° kruhová základňa

Manipulácia s varnou kanvicou Morphy Richards bude naozaj jednoduchá. Je vybavená kruhovou základňou, čo znamená, že odpadávajú nepríjemné situácie, kedy dochádzalo k zbytočnému vykrúcaniu ruky a podobným nepríjemnostiam, aby sme mohli uložiť správne kanvicu. Túto kanvicu môžeme uložiť na podstavec v akomkoľvek uhle a vždy to bude správne!

Skryté výhrevné teleso

Varná kanvica je vybavená skrytou vyhrievacou špirálou. To znamená, že teleso ktoré je základom kanvice a vyhrieva, privádza do varu vodu nie je ponorené priamo v kvapaline, ale je umiestnené pod dnom. Tým je zabezpečená dlhšia trvanlivosť telesa, pretože je chránené pre vodným kameňom. 

Ďalšie vlastnosti

Objem varnej kanvice je 1,5 litrov. Nechýba ani indikátor úrovne vody v kanvici či vnútorný odnímateľný odvápňovací filter. 

Parametre produktu

Kľúčové parametre produktu

Materiál nerez
Zvuková signalizácia Áno
Príkon 2200 W
Nastaviteľná teplota Nie
Objem 1500 ml

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií Morphy Richards 102005 Accents

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami