104336 SANDISK Cruzer Blade 16 GB

  • Odporúčame

USB kľúč, Kapacita: 16 GB, Veľkosť USB: USB, Typ USB: USB 2.0, čierna. Viac info

5,0 / 5

11×

100% Kvalita
Vynikajúca

100% Hodnota za peniaze
Vynikajúca

11 + nakupů

Zobraziť 11 recenzií

Popis produktu

Malý a ľahko prenosný SANDISK Cruzer Blade 16 GB je jednoduché USB zariadenie, ktoré vám umožní mať vaše obľúbené súbory vždy pri sebe. Vďaka nemu máte možnosť ľahko a rýchlo ukladať akékoľvek typy súborov a pohodlne ich prenášať do iných zariadení. USB zariadenie má kapacitu až 16 GB a tak sa vám naň zmestí dostatok vašich obľúbených dát. Či už ide o fotografie, hudbu, filmy alebo iné súbory, SANDISK Cruzer Blade 16 GB bude vašim skvelým pomocníkom na ich uloženie a prenášanie.

Stále so sebou

Vzhľad zariadenia SANDISK Cruzer Blade 16 GB je veľmi praktický a pekný. Jeho farba je čierna s červenými detailmi. Flash disk je malým a praktickým pomocníkom pre rýchle ukladanie dát, prenášanie súborov a sťahovanie digitálneho obsahu. USB zariadenie je malé a tak ho môžete jednoducho nosiť všade so sebou a mať ho stále k dispozícii aj s vašimi súbormi, či už budete na cestách alebo v škole a môžete ho nosiť jednoducho vo vrecku.

Prenášanie súborov

Flash disk SANDISK Cruzer Blade 16 GB je zariadenie na prenášanie a ukladanie vašich obľúbených dát a súborov. Vďaka nemu môžete ľahko a pohodlne prenášať vaše fotografie, hudbu, filmy, hry alebo texty do iných multimediálnych zariadení. Jeho celková 16 GB pamäť vám poskytne dostatok veľkého priestoru na vaše súbory. USB zariadenie môžete mať kedykoľvek pri sebe a rýchlo a jednoducho tak zdieľať vaše zážitky na internete alebo poskytnúť priateľom.

  • Vďaka svojmu peknému vzhľadu a vysokej pridanej hodnote je SanDisk Cruzer Blade USB Flash disk malým, ale rýchlym spôsobom ako ukladať, prenášať a sťahovat svoje digitálne dáta z PC na PC alebo notebook, alebo ich mať so sebou na cestách
  • Jednoducho uložte svoje fotky, melódie a ďalšie zábavné súbory na SanDisk Cruzer Blade a začnite ich zdieľať so svojou rodinou a priateľmi
  • Je to maximálne jednoduché, všetko môžete vďaka najmenším flash diskom SanDisk nosiť vo vrecku

Parametre produktu

Kľúčové parametre produktu

Farba čierna
Kapacita 16 GB
Rozhranie USB 2.0

Hodnotenie

5,0 / 5

11 recenzií 104336 SANDISK Cruzer Blade 16 GB

100% Kvalita
Vynikajúca

100% Hodnota za peniaze
Vynikajúca

Ako pracujeme s recenziami

Atila

21. 12. 2022

Celkové hodnotenie

Kvalita Vynikajúca

Hodnota za peniaze Vynikajúca



Martin

1. 5. 2022

Celkové hodnotenie

Kvalita Vynikajúca

Hodnota za peniaze Vynikajúca



Aneta

27. 11. 2021

Celkové hodnotenie

Kvalita Vynikajúca

Hodnota za peniaze Vynikajúca



Dávid

23. 8. 2021

Celkové hodnotenie

Kvalita Nehodnotené

Hodnota za peniaze Nehodnotené


  • pomer cena / výkon

Super