Morphy Richards 131000 Redefine

  • Zľava 44 %

Vstavaný displej: Áno, Objem: 3 L. Viac info

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

5,0 / 5

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

1 jeden nákup

Zobraziť jednu recenziu

Popis produktu

Morphy Richards 131000 Redfine je dávkovač vody pre vaše obľúbené teplé nápoje, alebo rýchlu prípravu jedál. Dávku vody si môžete jednoducho nastaviť od 15 0ml do 1,5 l, tak isto aj požadovanú teplotu 85/95/100 ° C. Môžete si teda zvoliť vriacu vodu napríklad vhodnú pre vývary, či omáčky, alebo horúcu vodu pre čaje, kávu a iné nápoje (napr. 100 ° C pre cestoviny, 95 ° C pre perfektnú kávu alebo 85 ° C pre váš bylinný čaj). O stave a teplote ohrievanej vody budete informovaní na prehľadnom digitálnom paneli. Výhodou je odnímateľný zásobník na vodu s objemom 3 l. A nechýba ani kvalitný integrovaný Brita vodný filter pre optimálnu chuť.

Morphy Richards 131000 Redefine

Jedinečný ohrevný systém Morphy Richards 131000 Redefine poskytuje presnú teplotu vody pre prípravu jedál alebo kávových špecialít. Jednoduché nastavenie teplôt 85°/95°/100°C, a nastavenie dávky od 150 ml do 1,5 l podľa potreby (precízna voľba množstva po 20ml). S čistením nebudete mať problém vďaka jednoduchému dizajnu a odnímateľnej odkvapkávacej miske.

Odnímateľný zásobník

Súčasťou dávkovača je veľká odnímateľná nádrž na vodu s množstevným ukazovateľom. Vďaka tomu nemusíte neustále vodu dopĺňať - objem 3 l.

Brita Filter

Spotrebič na svoju prevádzku používa unikátne filtre Brita, čím je zabezpečená lepšia filtrácia - vyššia účinnosť znižovania obsahu vodného kameňa, sú aj odstraňované nežiaduce látky ako chlór, ktorý by nepriaznivo ovplyvňoval chuť vody a tým aj nápojov. K pozitívnym vlastnostiam tohto filtra patrí aj to, že znižuje obsah ťažkých kovov a iných nežiaducich látok. Vďaka tomu je používaná voda priezračne čistá a vhodná na prípravu nápojov. Ďalšia výhoda tohto filtru spočíva v tom, že obmedzuje usadzovanie vodného kameňa v prístroji.

Parametre produktu

Kľúčové parametre produktu

Vstavaný displej Áno
Objem 3 L

Hodnotenie

5,0 / 5

1 recenzia Morphy Richards 131000 Redefine

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami

Peter

15. 5. 2019

Celkové hodnotenie

Kvalita Nehodnotené

Hodnota za peniaze Nehodnotené


  • funkcie / výbava
  • dizajn
  • výkon
  • jednoduchosť ovládania
  • pomer cena / výkon