Celestron UpClose G2 10x50

Ďalekohľad, Zväčšenie: 10 x, Priemer objektívu: 50 mm, Šírka zorného poľa: 1000 m, Klasický, Odolné prevedenie, Vodeodolnosť, Hmotnosť: 765 g. Viac info

5,0 / 5

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

2 dva nákupy

Zobraziť 2 recenzie

Popis produktu

Všestranný ďalekohľad Celestron UpClose G2 ponúka skvelé zobrazovacie vlastnosti v každom prostredí a to aj preto, že sa dokáže ľahko prispôsobiť vášmu zraku a tvaru vašej tváre. Jeho povrchová úprava je vyvedená nielen tak, aby sa vám príjemne držal, ale aj aby bol odolný voči nárazu, aj voči vode, čím určite dlhšie vydrží. Jeho objektív má priemer 50 mm a statické priblíženie 10x, pričom vám ponúkne veľmi dobré výsledky obrazu v každom prostredí. Navyše je ošetrený optickým systémom Multi-coated, s ktorým sa zaručí optimálne prenikanie svetla, takže bude váš obraz správne kontrastovaný, ale tým pádom aj ostrejší a jemnejší.

Základné informácie

Športový ďalekohľad Celestron UpClose G2 je výborným nástrojom pre priaznivcov pozorovania s kvalitnou optikou do každého prostredia, či už na skaly v športovom nasadení, do hôr na skrášlenie výhľadu, na koncerty, na sledovanie prírody alebo pre ornitológov pre pozorovacie vtáctva. Je skrátka všestranný. Takýmto sa stáva aj vďaka svojej povrchovej úprave, s ktorou sa len tak ľahko nepoškodí, ale zároveň ho môžete jednoducho prenášať vďaka jednoduchému puzdru, ktoré vám stačí prevesiť cez plece.

Základné informácie - 28242560 CELESTRON UPCLOSE G2 10x50

Povrch

Hliníkové telo s pogumovaným povrchom zaručuje nielen ľahkú prenosnosť a dobré držanie v ruke, aj vďaka ergonomickej úchytke na palce, ale aj vyššiu odolnosť v prípade pádu alebo nárazu. Prekvapiť vás nemôže ani nepriazeň počasia akou je napríklad silný dážď, pretože povrchová úprava zabezpečuje aj vodotesnosť, takže sa vám ďalekohľad určite takýmto spôsobom nepoškodí.

Povrch - 28242560 CELESTRON UPCLOSE G2 10x50

Multi-coated

Optické ošetrenie Multi-coated zabezpečuje práve vhodnú priepustnosť svetla na to, aby bol obraz, ktorý vidíte v jeho dvoch okulároch ostrý a pritom nie príliš presvetlený alebo naopak, priveľmi tmavý, takže sa stará aj o vhodný kontrast.

Multi-coated - 28242560 CELESTRON UPCLOSE G2 10x50

Objektív

Objektív si udržuje optimálny priemer 50 mm, pričom má vhodné zobrazovacie schopnosti a jeho priblíženie sa môže chváliť výborným typom „Porro“ a má hodnotu až 10x, čo je pre ďalekohľad určite výborné priblíženie. Objektív disponuje aj automatickou dioptrickou korekciou, čo znamená, že sa vám obraz pri sledovaní obomi okulármi prispôsobí očiam, a tak sa vám nerozmazáva.

Objektív - 28242560 CELESTRON UPCLOSE G2 10x50

Prispôsobitelnosť

Osová vzdialenosť medzi obomi ramenami alebo okulármi ďalekohľadu je v rozmedzí od 56 do 72 mm, čo v praxi znamená, že si ho podľa osobných preferencií a vašej tváre môžete prispôsobiť pre čo najideálnejšie výsledky z pozorovania a vašu pohodlnosť. Navyše k nemu automaticky dostanete brašnu, ktorú si môžete iba prehodiť cez plece a vďaka váhe, ktorá nedosahuje ani 800 gramov sa vám bude pohodlne nosiť a prenášať.

Prispôsobiteľnosť - 28242560 CELESTRON UPCLOSE G2 10x50

Parametre produktu

Kľúčové parametre produktu

Zväčšenie 10
Farba čierna
Vodeodolný Áno
Zväčšenie 10 x
Priemer objektívu 50 mm
Šírka zorného poľa 1000 m
Vreckové Nie
Klasický Áno

Hodnotenie

5,0 / 5

2 recenzie Celestron UpClose G2 10x50

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami

Jaromir

27. 6. 2019

Celkové hodnotenie

Kvalita Nehodnotené

Hodnota za peniaze Nehodnotené


  • funkcie / výbava
  • dizajn
  • výkon
  • jednoduchosť ovládania
  • pomer cena / výkon
  • VODEODOLNY
  • V CENE JE AJ PUZDRO
  • VYBORNA CENA
  • NIZKA VAHA
  • PEKNY OSTRY OBRAZ
  • PUTKO NA KRK JE TENKE TAK ISLO ROVNO DO KOSA

NECAKAL SOM, ZE ZA TIE PENIAZE ZIADEN ZAZRAK, ALE MILO SOM SA PREKVAPIL. MAM STARSIE DALEKOHLADY (ASI 10 ROCNE) NIKON A SAMSUNG Z VYSSEJ CENOVEJ KATEGORIE A PRVA VEC CO MA DOSTALA JE V8HA A JEDNODUCHOST ZAOSTRENIA.<br /> KRASNY OSTRY OBRAZ. NA 25M SOM CITAL LETAK . AKO KAZDODENNY DALEKOHLAD DO AUTA NA POTULKY PRIRODOU DOBRA VOLBA. NETREBA TRPNUT KVOLI DAZDU A POD AKO PRI SAMSUNGU.<br />


Patrik

23. 8. 2016

Celkové hodnotenie

Kvalita Nehodnotené

Hodnota za peniaze Nehodnotené


  • funkcie / výbava
  • pomer cena / výkon

za tu cenu je to super