Morphy Richards 48615 Intellichef

Značka: Morphy richards, Časovač: Áno, Príkon: 1500 W, Nepriľnavý povrch: Áno, Indik.dosiahnutia teploty: Áno, Kapacita fritézy: 5 L, Obsah oleja: 5 L. Viac info

Top príslušenstvo

Bežná cena
Zadarmo
Nay Extra cena Zadarmo

Ukázať všetko príslušenstvo

Popis produktu

Už žiadne ďalšie hrnce, panvice, fritovacie hrnce, grily.. Multifunkčný hrniec Morphy Richards 48615 Intellichef pripraví obľúbené jedlá šikovne a v krátkom čase. Zaiste si jeho používanie rýchle obľúbite. Hrniec sa rozoberá - nádobu je možné umývať v umývačke. Povrch nádoby je z nepriľnavého materiálu s objemom nádoby 2,9 l. Vďaka plynulej regulácie teploty medzi 60 až 240 °C budete mať jedlo stále pod kontrolou.

8 funkcií na prípravu pokrmov

Morphy Richards 48615 Intellichef multifunkčný hrniec zvládne zdravú a rýchlu prípravu pokrmov na rôzne spôsoby: varenie v pare , grilovanie, fritovanie, varenie, zapekanie, smaženie, pomalé varenie a dusenie. Maximálny príkon spotrebiča je 1500 W. Odteraz si na lahodných jedlách pochutná celá vaša rodina a priatelia.

Jednoduchá obsluha

Plynulé nastavenie teploty od 60 do 240°C umožní dokonale prispôsobiť rýchlosť aj intenzitu ohrevu typu pripravovanej potraviny. Nádoba má objem 2,9 litrov a veľmi dobre poslúži aj vyberateľná nádoba s nepriľnavým povrchom - vďaka tomu je možné jedlo pohodlne servírovať a tiež celú nádobu ľahko umývať napríklad v umývačke. Pokrievka je vyrobená z tvrdeného skla. Aktuálny stav jedla môžete neustále sledovať, a nápomocný bude aj indikátor prevádzky. Spoločne s multifunkčným hrncom získate tiež, mriežku na varenie v pare, fritovací kôš a receptár.

Parametre produktu

Kľúčové parametre produktu

Značka Morphy richards
Časovač Áno
Príkon 1500 W
Nepriľnavý povrch Áno
Indik.dosiahnutia teploty Áno
Kapacita fritézy 5 L
Obsah oleja 5 L

Hodnotenie

0,0 / 5

0 recenzií Morphy Richards 48615 Intellichef

0% Kvalita
Nehodnotené

0% Hodnota za peniaze
Nehodnotené

Ako pracujeme s recenziami